2777
2789
عنوان

بله برون پسرعموی شوهر😬

| مشاهده متن کامل بحث + 1500 بازدید | 79 پست
عزیزم پیراهنت خیلی قشنگه،طوریم ک تعریف کردی استایل پیراهن بیشتر به مراسمتون میخوره و جوردرمیار

کت شلوارو دیدی عزیزم؟

واسه کسی خاك گلدون باش،که اگه به آسمون رسید،بدونه ریشش کجاست.🤍🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کت شلوارو دیدی عزیزم؟

آره عزیزم دیدم ولی میرقصی توجشن؟

۪ۧمِۭۚٚیٌٍِۚخٍٖۚۢوۣ۠ٛا۪ٝۧمۭۣٖۚٛۨتِۖ...ولی،نازکنی کنسلی...باهمه بخندی کنسلی...وقت نزاری کنسلی...سرد باشی کنسلی...دیرسین کنی کنسلی...اولویتت نباشم کنسلی...🧸🤌

عزیزم پیراهنت خیلی قشنگه،طوریم ک تعریف کردی استایل پیراهن بیشتر به مراسمتون میخوره و جوردرمیار

عزیزم واقعاقشنگه؟خیلیاگفتن خوب نیس🥲

آره عزیزم

کت شلوارتم قشنگه ولی خب چون میرقصی رقص با کت شلوار یه جوره خودتم معذب میشی،و چون میگی صمیمی هستن به نظرم پیراهن بهتره

۪ۧمِۭۚٚیٌٍِۚخٍٖۚۢوۣ۠ٛا۪ٝۧمۭۣٖۚٛۨتِۖ...ولی،نازکنی کنسلی...باهمه بخندی کنسلی...وقت نزاری کنسلی...سرد باشی کنسلی...دیرسین کنی کنسلی...اولویتت نباشم کنسلی...🧸🤌

عزیزم واقعاقشنگه؟خیلیاگفتن خوب نیس🥲

بخدا خیلی ساده و شیک بود من ک خوشم اومد،بازم هرطور صلاح خودته

بخدا خیلی ساده و شیک بود من ک خوشم اومد،بازم هرطور صلاح خودته

مرسی عزیزم توتن قشنگترهم هست شاید توعکس مورد پسند دوستان نبود

مرسی ازنظرت عزیزم🥰🥰😍

پیراهن بپوش والا بلا کت شلوار برای عروسی خوب نیست

مخصوصا جشنی ک آدم بخواد برقصه حالا اگه غریبه بود باز یه چیزی

مخصوصا جشنی ک آدم بخواد برقصه حالا اگه غریبه بود باز یه چیزی

آره دیگه ماهم رفت وامدداریم باهاشون و زیاد صمیمی هستیم پس هموت ومیپوشم مرسی گلم

مرسی عزیزم توتن قشنگترهم هست شاید توعکس مورد پسند دوستان نبودمرسی ازنظرت عزیزم🥰🥰😍

فداتشم عزیزم

دقیقا همینطوره لباس تو تن خودشو نشون میده مطمعن باش خیلی هم شیکه😍

جشنتون هم مبارک باشه انشالله ک همیشه ب شادی و بزن برقص😍😉

آره دیگه ماهم رفت وامدداریم باهاشون و زیاد صمیمی هستیم پس هموت ومیپوشم مرسی گلم

آره همینکاروکن☺️😉

فداتشم خواهش میکنم عزیزدلم

فداتشم عزیزمدقیقا همینطوره لباس تو تن خودشو نشون میده مطمعن باش خیلی هم شیکه😍جشنتون هم مبارک باشه ا ...

مرررسی ازت مهربووون😍😍