2777
2789
عنوان

اسم دوست پسرم رو آرشیدا سیو کردم 🤣🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 63 پست
من سیو میکردم ثریاسیندرلایکیشونو به اسم معلم ریاضیم سیو کرده بودمدوتاشون به فامیلی همکلاسیام😂😂😂

علی برکت لله 🤣🤣

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
علی برکت لله 🤣🤣

😂😂😂

مال دوران جاهلیته😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اسم رفیق صمیمیم سیو کرده بودم🤣حالا یکبار جلو مامانم گوشیم زنگ خورد اکسم بودمامانم گفت کیه گفتم ف ...

منم میخاسم همین کارو بکنم ولی رفیق صمیمیم خیلی میزنگه چجوری فرقشون رو تشخیص می دادی؟

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen