2777
2789
عنوان

طلا بدم ماشین بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون طلا تا عید به اوج گرونیش میرسه ولی اگه ماشین سالمه و مطمئنه بخر اما اگه گرون شد دیگه حرص نخوری ب ...

بله حرفتون منطقیه..ولی خب من الان یک ماهه دنبال ماشینم..قیمتا روزانه داره تغییر میکنه..طلا نوسان داره..اینم چونخونگی و خوب هست دیگه پذیرفتم..ولی دیگه حرصشو نمیخورم چون ماشین اگر خوب باشه ارزششو داره ب هر حال ماشین واقلام دیگه با این سرعت رشد نمیکنه

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
نه اصفهانم ولی ماشین تهرانه

نه از اون جهت گفتم شهرستان خلوت تر ماشین بردن راحت تر البته فکر کنم اصفهان هم دست کمی از تهران نداره

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
بله حرفتون منطقیه..ولی خب من الان یک ماهه دنبال ماشینم..قیمتا روزانه داره تغییر میکنه..طلا نوسان دار ...

طلا از اواسط برج ۹ به بعد نزولی میشه چون نزدیک کریسمس و شب یلداس و تقاضا بالاس بعدم که نزدیک عید میشه اونجام هم تقاضا بالا میره اما بعد عید تقاضا کمه و قیمت ثابت ماه محرم هم ثابته باز از برج ۶ تا ۹ هی بالا پایین میره 

پنجمین اکانت 👻

نه از اون جهت گفتم شهرستان خلوت تر ماشین بردن راحت تر البته فکر کنم اصفهان هم دست کمی از تهران نداره

درسته ..اصفهانم شلوغه ولی ن ب اندازه تهران 

پس اگر خاطرجمع ه بخرش اما جای کارشناس رنگ و مکانیک ببر و یدکی فروشیا بپرس قطعاتش نایابه یا فراوون

اره همه رو پرسیدم بردم نشون دادم همه چی اوکیه..فقط بازار خرید فروشش ضعیفه..منم ک فعلا قصد فروش ندارم 

بهترین تصمیم ماشین گرفتنه

طلا میخای چیکار وقتی همش مجبوری یا پیاده باشی یا خرج اسنپ بدی 

تازه اونم تو این دورو زمونه که اسنپ و تاکسی اصلا امنیت نداره و جونت انگار در خطره

ماشین بخر بعدا از خودت تشکر میکنی

من و خاهرم ازین کاربری دوتایی استفاده میکنیم چون من تعلیق شدم  

همه طلامو میدم تقریبا خالی خالی میشم..مجردم هستم😅همش میگم نکنه فردا یکی پیدا بشه ی قرون دستت نباشه

اگر شاغل هستی و مسیر سر کارت دوره حتماً بخر ولی اگر که شاغل نیستی یا محل کارت نزدیکه ماشین نیازی نداری

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
اره همه رو پرسیدم بردم نشون دادم همه چی اوکیه..فقط بازار خرید فروشش ضعیفه..منم ک فعلا قصد فروش ندارم

منم طلادادم ماشین گرفتم راحت شدم. اصلاپشیمون نیستم. تازه من دوماه پیش که 9تومن بودفروختم