😐😐😐خب همه که زیر ده دقیقه رابطه ندارن شاید یکی رابطش طولانیه
عزیزم شغل همسرتون چیع چون پول ت جیبی زیادی بتون میده برام عجیب شد و اینکه با وجود اینکه طلاق عاطفی گرفتید همچنان رابطع جن.. منظم دارید لذت میبرید اصلا؟ البته ببخشید کنجکاو شدم دوست داشتی نظر بده
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
عزیزم شغل همسرتون چیع چون پول ت جیبی زیادی بتون میده برام عجیب شد و اینکه با وجود اینکه طلاق عاطفی گ ...
شغلشو که نمیتونم بگم میترسم شناسایی شم. ولی خب شغل ازاده. و راجبه رابطه جنسی هم من کاملا سرد شدم ازش هیچ لذتی نمیبرم انقد اجبارم میکنه و زور میگه مجبورم. من حتی تو این دوسال بغل یا بوسش نکردم. مثلا حین رابطه هی صورتشو میاره جلو میگه ببوس یا چرا بغلم نمیکنی مثل همیشه چیزی نمیگم ولی انجامم نمیدم براش. مردا که براشون مهم نیس فقط فکر خودشونن. اون که لذت میبره همین براش بسه و ازقصد قرص میخوره که طولانی بشه.
شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤
شغلشو که نمیتونم بگم میترسم شناسایی شم. ولی خب شغل ازاده. و راجبه رابطه جنسی هم من کاملا سرد شدم ازش ...
عزیزم این مدل مردا زنو بچشونو دوست دارن واصلا دوست ندارن طلاقش بدن فقط هوس بازن و عاشق رابطع و چون پول دارن این دستشونو باز میزارع راحت برن دنبال زنای دیگه و عشقوحاال کنن متاسفانه اکثرشونم همینن و متاسفانه شوهرتون امکانش زیاده تکرار کنه اینکارو