2777
2789

این متنی که میزارم حدود یک هفته پیش تاپیکش رو زدم و تک تگ کارابرایی که برام پست گذاشتن گفتن کار خوبی کردی به مادرت و پدربزرگت گفتی 

تو پست بعد مینویسم امشب پدربزرگم چی بهم گفت 😭😭😭

متنی ک ی هفته پیش تاپیک زدم 👇👇👇👇👇

بابام کتکم زدناجورگفت من نمیدونستم این اتفاقا برای تو افتاده 

چرا نگفتی اصلا خبر نداده بودی 

من دیشب این ماجرا رو برای مامانم و پدربزرگم تعریف کردم 

سر جریان طلاق پدر مادرم بود من بی گناه من بی تقصیر 

بابام چون خیلی فشار روش بود و اعصابش خورد بود 

جلو مردم منو گتک زد بدجوری هم زد دستش سنگین 

خیلی ناجور لباسام پاره شد از جزئیاتش نمیگم فقط همینقدر بدونید که مردم اومدن جدا کردن😭💔😭💔من باجزئیاتش برای پدربزرگم گفتم و زجه زدم دیشب از ته دل

انگار یه تیکه از قلبمو کندن خیلی گریه کردم به هیچ کس نگفتم گفتم پخش میشه برای خودم بده 😭گفتم میگن دختره بابا پشتش نیست پس بزار ما هم هرجور دلمون مبخواد باهاش رفتار کنبم 😭💔ریختم تو خودم 

اون روز بیشترراز درد جسمی روحم درد میکرد 

از اون روز یکسال میگذره ولی تو این ماه خیلی بی قرار بودم چند شبه مدام گریه میکردم اعصاب خوردی درست میکردم اخرش پدربزرگ مادریم اومد گفت درد دلت چیه 

چرا هیچی نمبگی چته پس از چی ناراحتی

مامانمم اومد گفت چرا انقد گریه میکنی چی شده مگه

منم ماجرای پارسال رو تازه دیشب براشون گفتم 

و قسمش دادم به کسی نگه مامانم که گریه ش افتاد پدربزرگمم ناراحت شدنمیدونم کار اشتباهی کردم یانه 

باید همون جور مثل یک راز تو سینه نگه میداشتم 

از دیشب هم حس خالی شدن دارم هم ناراحتم که چرا این رازمو گفتم به مامان و پدربزرگم 

کارم اشتباه بود؟💔یجور حس میکنم پیششون ارج و قربم اومد پایین یجور انگارراین پشتش خالیه این کسی نداره

یجور حس بی کسی تجربه کردم دیشب

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

امشب خشایار نشون میداد هی پسرشو میزد(سریال زیراسمانشهر)

من بامامانم شوخی مبکردم مامانم گفت به خشایار میگم بیاد بزنتت 

پدربزرگم بلند بلند خندید گفت خشایار خودش اینجا ی وکیل داره علیرضا باباش  زحمتش میکشه خوب میزنه

سرم درد میکنه از درد داره منفجر میشل

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

خیلی حساس شدی ، اولا پدربزرگت اول خودش شماتت کنه دخترش به همچین مردی داده قطعا توی خودش از این موضوع ناراحتی کشیده و اینکه خیلیا از پدر کتک خوردن چیز عجیبی نیست و شما خیلی روی یه بحث زوم نکنید تا موجب نشه براتون یه معضل جدی بشه با خودتون تمیرین کنید  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

داشته شوخی میکرده 

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍