2777
2789
لطفا اینجوری در مورد خودت فکر نکن تو خونه نمون برای حال دل خودتم که شده برو باشگاه به ازدواجم فکر نک ...

ممنون از روحیه دادنت قربونت برم‌

ولی اصلا ازادی ندارم خانوادم نذاشتن دانشگاه برم باشگاه هم اصلا نمیتونم برم. صبح تا شب توی خونه ام

ببخشید اگر حالتون رو بد کردم خواستم درد دل کنم یکم

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

متوجه شدم منظورت چیه ، بزار یه مثال بزنم وقتی برات خواستگار اومد از خودش صحبت کرد با تمام حرفاش مواف ...

ممنون از راهنماییت  عزیزم

فعلا که دیگه خواستگار ندارم اصلا سنم هم هر چی میره بالاتر کسی نمیاد

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون از روحیه دادنت قربونت برم‌ولی اصلا ازادی ندارم خانوادم نذاشتن دانشگاه برم باشگاه هم اصلا نمیتو ...

عزیزم درکت میکنم منم یه مدت از لحاظ آزادی نداشتن مثل شما بودم حالمو بد نکردی عزیزم از ته دلم از خدا برات خواستم بهترینا رقم بخوره برات 

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

ممنون از راهنماییت عزیزمفعلا که دیگه خواستگار ندارم اصلا سنم هم هر چی میره بالاتر کسی نمیاد

قربونت ، ان شاءالله یه مورد خوب میاد برات که جبران همه ی خوبی های زندگیت میشه