2777
2789

معنیش اینه که من خیلی دیگه داغونم؟💔

همه یا خیلیییی قد کوتاه و سیاه یا کچل یا معتاد یا بیکار...

بعد اولش کلی منت میکشن که بذارید بیایم

وقتی هم میان خانواده شون یجوری برام قیافه میگیرن و تحقیر میشم

بعدش هم اصلا یا خبری ازشون نمیشه یا زنگ میزنن میگن پسند نکردیم...

میشه راهنمایی کنید؟ خیلی دل شکسته ام

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میمون هر چه زشت ترین اداش بیشتر اینو آویز گوشت کن

اخه باور کن خواستگار خوب که اصلااا نداشتم

اینا هم که بد هستن اصلا یجور بدی تحقیرم میکنن

من دیگه نمیتونم مجرد بمونم. خیلی وضعم بده. افسردگی گرفتم تا توی کوچه نمیتونم تنها برم. درسمو ول کردم...

اینا هم اینجوری میکنن بدتر اعتماد بنفسم خورد میشه💔

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

چون اونا چیزی دارند که تو نداری ، اعتماد به نفس پسرها خیلی زیاد

چی دارن اخه؟

بخدا دارم میگه همه از نظر هم قیافه هم سواد هم مالی داغونن

شاید وقتی میبینن تو ازشون سر تری به خودشون اجازه نمیدن بیان جلو انشالله قسمتت کسی باشه که همه چی تمو ...

نه عزیزم

گفتم که. اول کلی زنگ میزنن خواهش میکنن بذارید بیایم.

وقتی میان توی خونه یجوری نگام میکنن. وقتی هم میرن دیگه خبری ازشون نمیشه یا زنگ میزنن میگن پسندمون نبود و من شرمنده میشم

چی دارن اخه؟بخدا دارم میگه همه از نظر هم قیافه هم سواد هم مالی داغونن

گفتم اعتماد به نفس دارند ، اگه خواستگاریت اومدن از این به بعد جوری رفتار کن که فکر نکنند جوابت بله هستش 

نه عزیزمگفتم که. اول کلی زنگ میزنن خواهش میکنن بذارید بیایم.وقتی میان توی خونه یجوری نگام میکنن. وقت ...

شرمندگی چرا عزیزم اینایی که تو تعریف کردی همون بهتر که برن وقتی قسمتت برسه نه تو میتونی مخالفت کنی نه اون آقا همیشه فکر کن که برات باید بهترین و کامل ترین آدم سر راهت بیاد تا همین اتفاقم بیوفته

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

گفتم اعتماد به نفس دارند ، اگه خواستگاریت اومدن از این به بعد جوری رفتار کن که فکر نکنند جوابت بله ه ...

بخدا اونجوری نیستم که جوابم بله باشه. سرسنگین هستم.

انقدر تحقیر شدم توی زندگی که دیگه نمیتونم ادامه بدم. عرضه‌ی خودکشی هم ندارم

شرمندگی چرا عزیزم اینایی که تو تعریف کردی همون بهتر که برن وقتی قسمتت برسه نه تو میتونی مخالفت کنی ن ...

نمیدونم. افسردگی شدید دارم. قیافم خیلی زشته. توی خونه هم وضع روحیم رو به هم می ریزن خانواده.

خب شاید موقعیت اجتماعی خوبی دارن چند سالته ؟خب شما ک تایپ همه نیستی که بالاخره یکی خوشش میاداز کجا م ...

نه عزیزم یا بیکارن یا کارگر با حقوق خیلی کم

همه سنتی هستن

بخدا اونجوری نیستم که جوابم بله باشه. سرسنگین هستم.انقدر تحقیر شدم توی زندگی که دیگه نمیتونم ادامه ب ...

متوجه شدم منظورت چیه ، بزار یه مثال بزنم وقتی برات 

خواستگار اومد از خودش صحبت کرد با تمام حرفاش موافقت نکن یا تاییدش نکنه دو جا بهش بگو من خوشم نیومد یا چرا فلان کار رو انجام دادید در مورد صحبتی که داشته میکرده راجب حالا کار یا تصمیم زندگیش یا رک سوال کن خونه داری و.... از خواسته هات اگه سؤال کرد بگو نترس فکر نکن اگه از خودت تعریف کنی و خواسته هات رو بگی از ملاک های ازدواجت میزاره می ره نه برعکس بیشتر کنجکاو میشه چه دختری هستی ، احساس می کنم چون چیزی نمیگی طرف ناز می کنه که داره حیف میشه 

نمیدونم. افسردگی شدید دارم. قیافم خیلی زشته. توی خونه هم وضع روحیم رو به هم می ریزن خانواده.

لطفا اینجوری در مورد خودت فکر نکن تو خونه نمون برای حال دل خودتم که شده برو باشگاه به ازدواجم فکر نکن یعنی انقد درگیرش نباش موقعش که برسه همه چی درست میشه حس مثبت به خودت داشته باش که دیگرانم این حس رو ازت بگیرن مهربونی داره ازت میباره خداوکیلی اینو از جواب دادنات به دیگران متوجه شدم

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه