2777
2789
عنوان

کسی اس سیتالوپرام خورده

107 بازدید | 15 پست

امروز روز دومیه که دارم این قرصو می‌خورم 

اونم یک چهارمش 

نمی‌دونم از عوارض اونه یا نه 

ولی بی‌قرارتر شدم به شدت اشتهام صفر شده 

گشنمه شدید ولی یه چیزی می‌خوام بخورم از گلوم پایین نمیره 

همش خواب آلودم

کسی این قرصو قبلاً خورده این عوارض برای اونم بوده؟

من قبلا" خوردم. عوارضش همینه. خشکی دهن.بهم خوردن خواب. خستگی. بی اشتهایی.... در کل روزای اول بهم میریزی ولی بعد تقریبا" یک هفته اوکی میشی. نگران نباش. اگه دکتر گفته حتما" بخور. 

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دارم میخورم دو سه روزهآره منم زیاد میخوابممن میخورم حتی به اجبار

این دو روزه خیلی بی‌قراریم بیشتر شده 

خوب خوب شدید شما 

یعنی میشه من یه روز از خواب بیدار شم با اضطراب شدید از خواب بیدار نشم

من قبلا" خوردم. عوارضش همینه. خشکی دهن.بهم خوردن خواب. خستگی. بی اشتهایی.... در کل روزای اول بهم میر ...

این اضطراب مزمنو ممکنه خوب کنه؟

من خیلی راه‌ها را امتحان کردم پیش روانشناس رفتم ورزش کردم اکثر تایممو بیرون گذروندم پیاده رویای طولانی کردم ولی این ماجرا خوب نشد به عنوان آخرین راه رفتم پیش روانپزشک 

الانم اینو بهم داده چند روزه حالم خیلی بدتر شده

این دو روزه خیلی بی‌قراریم بیشتر شده خوب خوب شدید شما یعنی میشه من یه روز از خواب بیدار شم با اضطراب ...

من دوماهه یه قرص دیگه مصرف میکنم

اینو تازه شروع کردم

صبحا هم پرانولول میخورم

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

این اضطراب مزمنو ممکنه خوب کنه؟من خیلی راه‌ها را امتحان کردم پیش روانشناس رفتم ورزش کردم اکثر تایممو ...

بعد از یک ماه کم کم اثرش رو میذاره. همه جای دنیا برای اضطراب همین قرص رو میدن. اگه اضطرابت زیاده در کنارش کلاس یوگا برو.‌ اگه اضطراب اجتماعی داری باشگاه یا کلاس یا جاهاش شلوغ بیشتر برو.  تو وقتی بیرون از خونه هستی اصن توجه میکنی که چه آدمایی دو و برت هستن؟ هرکدوم چه پوششی دارن؟ چه چهره ای دارن؟ نه! شاید گاهی از سر کنجکاوی یکی رو نگاه کنی.... ما هم برای آدمای اون بیرون چندان مهم نیستیم. سخت نگیر

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸