من قبلا" خوردم. عوارضش همینه. خشکی دهن.بهم خوردن خواب. خستگی. بی اشتهایی.... در کل روزای اول بهم میریزی ولی بعد تقریبا" یک هفته اوکی میشی. نگران نباش. اگه دکتر گفته حتما" بخور.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من قبلا" خوردم. عوارضش همینه. خشکی دهن.بهم خوردن خواب. خستگی. بی اشتهایی.... در کل روزای اول بهم میر ...
این اضطراب مزمنو ممکنه خوب کنه؟
من خیلی راهها را امتحان کردم پیش روانشناس رفتم ورزش کردم اکثر تایممو بیرون گذروندم پیاده رویای طولانی کردم ولی این ماجرا خوب نشد به عنوان آخرین راه رفتم پیش روانپزشک
این اضطراب مزمنو ممکنه خوب کنه؟من خیلی راهها را امتحان کردم پیش روانشناس رفتم ورزش کردم اکثر تایممو ...
بعد از یک ماه کم کم اثرش رو میذاره. همه جای دنیا برای اضطراب همین قرص رو میدن. اگه اضطرابت زیاده در کنارش کلاس یوگا برو. اگه اضطراب اجتماعی داری باشگاه یا کلاس یا جاهاش شلوغ بیشتر برو. تو وقتی بیرون از خونه هستی اصن توجه میکنی که چه آدمایی دو و برت هستن؟ هرکدوم چه پوششی دارن؟ چه چهره ای دارن؟ نه! شاید گاهی از سر کنجکاوی یکی رو نگاه کنی.... ما هم برای آدمای اون بیرون چندان مهم نیستیم. سخت نگیر