2777
2789

که تا 30 سالگیش برنامه های دیگه برا زندگیش داشته باشه خاستگارا رو رد کنه 

با این کد دعوت milli-jtfbf وارد میلی بشین 10 میلی گرم طلا هدیه میده .فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر مورد همه چی تموم بیاد نباید از دست بده

نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵                                                                     تاپیک من جای مسخره بازی و دلقک بازی یسریا نیست  تو تاپیک من پارازیت نباش حرفای بی مربوط نزن و شوخی بی مورد و حرف چرت نزن❌

وا خواستكار داره و رد ميكنه؟ جرا خب؟ اكه ديكه مورد خوبي نداشت جي؟

خب ازدواج ب برنامه هاش لطمه میزنه دیگه همه میدونن ازدواج و بچه برا زن سد راهه 

با این کد دعوت milli-jtfbf وارد میلی بشین 10 میلی گرم طلا هدیه میده .فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

اشتباهه کارشسن بالاتر بره شانس کمتر میشهدیگ دانشگاه میری بنطرم باید یکیو جور کنی

خب اگه ب چشم ی کاری ک حتما باید انجام شه نبینه ازدواجو یعنی برنامه فرعی زندگیش باشه خب اگه تو دانشگاه یکیو پیدا کنه همه برنامه های 10 ساله اش خراب میشه

اشتباه کرده زندگی رو باید شروع میکرد اگر یک طرف خوب گیرش اومده باشه چون دختر تا یک سنی خواستار داره شاید توی سن ۲۵ سالگی یکی گیرت می اومد که ۲۸ سالش باشه ولی الان باید فکر سن بالاتر باشی و کم کم خیلی بالاتر فرصت زندگی کردن رو ازدست نده هیچکس همیشه جوان نمیمونه