2777
2789

میگه خیلی شیطونه کلاس اولی هست درس و گوش دادن ب درسش خوبه املاهاش بدون غلط و تقریبا همه چیو ب موقع یاد میگیره 

الان دردم اینه که خیلی شیطنت میکنه مثلا زنگ تفریح با جیغ بازی میکنه میگه تو سالن بدو بدو میکنه نمیدونم دقیقا چه شلوغی میکنه ولی مدیر میگه خیلی شلوغه تو خونه هم انگار بچه امامه

ولی بچه هارو اذیت نمیکنه 

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖

وقتی بچه هارو اذیت نمیکنه درسش خوبه دیگه مشکلی نیست

ذات بچه شیطونیه 

وا 

بگو بچه رو اسیر کنیم ؟

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با بچه ای درسش خیلی خوبه 

ولی به شدت شلوغ هست 

دختر بچه هست ولی همه پسرا بزرگ تر از 

خودش رو میزنه 

مثل زلزله میمونه هر روز از مدرسه میخوان 

چون درسش خوبه اخراجش نکردن 

چیکار باید کرد 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

خب مدیر توقع داره بچه هفت ساله ای که یه ساعت سرکلاس آروم نشسته زنگ تفریح بدو بدو نکنه؟!

نمیدونم بخدا انقد گفته شیطونه خسته شدم میگم خب بچه بقیه چطورن توم‌همونطور باش امروز میگم باباش باهاش حرف بزنه

با بچه ای درسش خیلی خوبه ولی به شدت شلوغ هست دختر بچه هست ولی همه پسرا بزرگ تر از خودش رو میزنه مثل ...

🤣🤣🤣🤣

نه این تا الان نشنیدم کسی رو بزنه فقط این شیطنت هاش منو دیوونه کرده

🤣🤣🤣🤣نه این تا الان نشنیدم کسی رو بزنه فقط این شیطنت هاش منو دیوونه کرده

به نظرت چیکار کنیم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

چون سال اول مدرسه هستش هنوز فرق خونه و مدرسه رو نمی دونه بیشتر براش شبها داستان بخون و جای پسرت از یه شخصیت دیگه استفاده کن و قوانین تو داستان براش گوشزد کن و یه مدت هر شب براش داستان بخون تا متوجه بشه که همه جا قانون خودش داره و باید مراقب رفتارش باشه

اسمتو یادم نیست اما یادمه که خیلی دوست داشتم... (دیالوگ رضا کیانیان)
چون سال اول مدرسه هستش هنوز فرق خونه و مدرسه رو نمی دونه بیشتر براش شبها داستان بخون و جای پسرت از ی ...

خیلی خیلی ازت متشکرم