2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جانم به سلامتی مبارک باشه. من تکرر ادرار دارم فقط و یبوست شدید و متاسفانه بخاطر یبوست افتادم به خ ...

هوشیار جان رفتی سونو تشکیل قلب؟؟

من رفتم دیروز ۶ هفته و ۶ روز بودم قلبش نمیزد گفت یه هفته دیگه صبر کن بازم بعد دوباره سونو بده

امیدوارم مثل همه ایناییکه میگن قلب نمیزنه ۸ هفته رفتن میزده بشه و تشکیل بشه قلب جنین بچه دعا کنید برام لطفا

قربونت تو چطوری ؟؟؟؟بهتریخبر نداشتیم ازت ؟مبارکت باشه یکم تعریف کن ببینیم تو اوضاعت چطوره

راستش اوضاعم خوب بود ولی دیروز که رفتم سونو گفت قلب نداره بنظرتون تا ده رو دیگه تشکیل میشه؟؟

هوشیار جان رفتی سونو تشکیل قلب؟؟من رفتم دیروز ۶ هفته و ۶ روز بودم قلبش نمیزد گفت یه هفته دیگه صبر کن ...

امیدوارم دفعه بعد که میرین قلبش بزنه

من اره رفتم قلب میزد ولی چون به خونریزی افتادم برام سونوی داپلر نوشتن فردا باید برم انجام بدم که مطمئن شن همه چی خوبه

ولی من خونریزی واقعا اذیتم کرد. انقدر استرس کشیدم که نگم.

شما زود به زودتر بیا از خودت بگو.

هنوزم خون ریزی داری؟

راستش اوضاعم خوب بود ولی دیروز که رفتم سونو گفت قلب نداره بنظرتون تا ده رو دیگه تشکیل میشه؟؟

اگرهفته ۶ رفتین زود رفتین.

برا منم هفته ۶ قلب نداشت بخاطر خونریزی هفته بعد مجبور شدم برم گفت قلبش میزنه:))

امیدوارم دفعه بعد که میرین قلبش بزنه من اره رفتم قلب میزد ولی چون به خونریزی افتادم برام سونوی داپلر ...

عزیزمممم الهی شکرررر الحمدالله که قلب تشکیل شده بوده

چند هفته و چند روز بود رفتی سونو ؟

امیدوارم دفعه بعد که میرین قلبش بزنه من اره رفتم قلب میزد ولی چون به خونریزی افتادم برام سونوی داپلر ...

منم وقتی خونریزی داشتم خیلی اذیت شدم جلو چشمام خون میرفت و جنین در خطر بود هیچ کاری از دستم برنمیومد

اگرهفته ۶ رفتین زود رفتین.برا منم هفته ۶ قلب نداشت بخاطر خونریزی هفته بعد مجبور شدم برم گفت قلبش میز ...

امیدارم توروخدا برام دعا کنید بچه ها ما همدیگه رو نمیشناسیم ولی مطمعنا بی جهت کنار هم جمع نشدیم شاید دعاهامون در حق هم اجابت بشه🥹

امیدارم توروخدا برام دعا کنید بچه ها ما همدیگه رو نمیشناسیم ولی مطمعنا بی جهت کنار هم جمع نشدیم شاید ...

حتما حتما. ماها چون خودمون سختی این راه رو کشیدیم میدونیم چقدر سخته و واقعا از ته دل میخوام زودتر خبر خوب بدین.

سلام خانومای مامانای مهربون لطعا با قلبای پاک و مهربونو سختی کشیدتون برای من هم دعا کنید زودتر حامله بشم مامان بشم بچه دار بشیم با معجزه خدا امسال همین ماه حامله بشم هرچی زودتر