2777
2789
عنوان

بعد سه سال باردار شدم میشه بیاین

256 بازدید | 26 پست

سابقه سقط داشتم 

مامانم میگه این نه ماه ریسک نکن بیا اینجا ازت نگهداری کنم 

بنظرتون بمونم همینجا پیش مامانم ؟؟؟

اگه برم این نه ماه باید شوهرم بره پیش خانوادش کلا با داداشم قهره اینجا نمیاد بنظرتون برم یا ریسک کنم خونه خودم بمونم اونم میره پیش مادر خودش لابد

اینجا هم بمونم مجبورم کار کنم کمکی نمیگیره برام فوقش میگه برو خونه مادرت

بنظرتون بچه ارزششو داره برم سرد نمیشه زندگیمون ؟؟

نهایت بتونیم روزی یساعت یا کمتر همو ببینیم همین اگه برم  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مبارک باشه😍انشالله بارداری بی خطری داری 

الان دکتر چیزی گفته؟؟

صد در صد زندگیت سرد میشه اکه بری

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

میترسم وگرنه دل خودمم پیش شوهرمه

اینو درنظر بگیر که اگه بگیری زندگیت رو به سردی میره

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

من که استراحت مطلق بهم داده بودن نرفتم موندم خونمون و همه ی کارا رو خودم میکردم

بچه میاد که زندگی گرم تر و صمیمی ترشه نه اینکه بین زن و شوهر فاصله بیوفته اونوقت بچه بیاد هم چه ارزشی داره 

منم سقط داشتم بارداری بعدم هم تو شهر غریب بودم نه کمکی هیچی فقط بیشتر استراحت میکردم حالا غذا یه جوری با شوهره درست میکنید به نظرم بمون‌خونه خودت ...بهترین جا خونه خود آدم هست