2777
2789
نه منظورم اینه خانومای اطراف من ماشینشون اینه شوهراشون یه چی دیگه دارند😁

اهاااا

بنظر من طلاهاتو برای ماشینی ک قراره مال خودت باشه بفروش گیرم به اسم تو باشه وقتی زیر پات نباشه لذتشو نبری چه سودی بداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم قبول نمیکنه همش میگم این ساینا اسمم در اومده بزار برا خودم برش دارم میگه نه روش بزاریم یه ماشی ...

ماشین به اسم تو باشه ولی زیرپای اون چه فایده داره..ماشین ما هم به اسم‌منه ولی درواقع مال همسرمه..فقط به اسم‌منه.اینم به این دلیله که زیاد چیزی به اسمش نباشه بخاطر قطع یارانه ودهکها و....

پارسا پسرمامان😍

207

پراید 

پراید اول من برمیداشتم ولی شوهرم عاشق پرایده من  ۲۰۷برمیدارم ولی زیاد دور نمیرم رانندگیم تعریفی نداره

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
ماشین به اسم تو باشه ولی زیرپای اون چه فایده داره..ماشین ما هم به اسم‌منه ولی درواقع مال همسرمه..فقط ...

دقیقا 

میگن خر مال اونی هست سواره

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
اهاااابنظر من طلاهاتو برای ماشینی ک قراره مال خودت باشه بفروش گیرم به اسم تو باشه وقتی زیر پات نباشه ...

اره واقعا لذت ماشین داشتن به  اینه که تا اراده کردی سوارش بشی نه اینکه همسر با خودش ببره سرکار خانم اینجا میخواد بره یه جایی یا کاری انجام بده تو مضیقه باشه 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
اهاااابنظر من طلاهاتو برای ماشینی ک قراره مال خودت باشه بفروش گیرم به اسم تو باشه وقتی زیر پات نباشه ...

راضی نمیشه 

نمیدونم چیکار کنم اگه ندم طلامو اون نمیتونه ماشینشو عوض کنه 

از یه طرف هم ناراحته میگه تو روزای سختی اگه داشته باشی بع ادم کمک نمیکنی 

از یه طرف دیگه منم دلم ماشین میخواد 

موندم تو دو راهی سخت 

اطراف من همه خانوما ماشین خودشونو دارن

من دوستام جاریام عروسمون خواهرشوهرم...تقریبا همه.واقعا یه نیازه .حتا یه روزم نمیتونم بی ماشین بمونم.

شماهم اگه قراره پول بدی واسه خودت ماشین بگیر.

منم پراید برا خودم دارمولی خرج شو بابام میدهبیمه تعمیر.....شوهرمم ماشینش متغیره

واقعا ماشین شخصی یه لذت خاصی داره 

من یکی از ارزوهام داشتن ماشین شخصیه 

ولی شخصی که هیچ شوهرمم ماشین نداره 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
207پراید پراید اول من برمیداشتم ولی شوهرم عاشق پرایده من ۲۰۷برمیدارم ولی زیاد دور نمیرم رانندگیم تع ...

میگه چه خبره تو خونه دوتا ماشین استهلاک داره و هزینه هاش زیاده

میگه چه خبره تو خونه دوتا ماشین استهلاک داره و هزینه هاش زیاده

پراید خدایی هزینه نداره

پرایدو ادم مفت سواره 

ببین لازم داری یا ن 

من دارم ولی لازم ندارم ته پارکینگ داره خاک میخوره 

بچرو شوهرم میبره میاره خودمم باردارم 

بلشگاه کوچه بغلیه استخرم روبرو