2777
2789

کارگرش کارگریه یعنی واسه ارگانی بنایی میکنه من چند ساله فارغ التحصیل شدم و صبحها کلا خوابم متوجه نمیشدم چی میپوشه الان داشتم مسواک میزدم بیرون با پالتوی خز داشتم یخ میزدم تن بابام سویشرت بود همونجور اشکام ریخت الانم همینطور! کاش امسال خدا لایقم کنه فرهنگیان قبول شم تمام حقوقمو خرج زحماتش کنم بخدا بغض دارم الان ک اینو نوشتم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برات حمد خوندم 

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

یه کاپشن براش بخر هر طوری هست یا حداقل ژاکت که زیر سویشرت بپوشه 

کاش پولشو داشتم با ماهیانه هام همش کتاب گرفتم تازه قرض کردم خودم پول لازمم اللن کاپشن گرم میدونی چقدره تقریبا؟

شاید خودش دربند پوشیدن کاپشن نباشه .. خطاب به کسی که گفت پدرا مظلومن، پدر من که هیچ وقت مظلوم نبود ، فقط کار کرد ،از شکم ما زد اندوخته کرد...

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
ای جانم تنشون سلامت باشه .باباها خیلی مظلومن مثل مادرا بلد نیستن محبتشون رو ابراز کنن ولی عمرشون رو ...

آره بابای منم دیگ داره پیر میشه دلم میگیره کاش پولدار بودیم میموند خونه🥲