2777
2789
همه چی چرا از قم شروع میشه😫

چه چیزایی میگین. خب مگه آنفولانزا تازه اومده، یک ماهه که همه شهرها درگیرم. قم شهر کوچیک‌و‌پر رفت و آمد و پر مسافره برای همین طبیعیه که مردم بیشتر گرفتار میشن مثل مشهد. 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
چه چیزایی میگین. خب مگه آنفولانزا تازه اومده، یک ماهه که همه شهرها درگیرم. قم شهر کوچیک‌و‌پر رفت و آ ...

دقیقا ،این چند وقت که ایام شهادته حرم جای سوزن انداختن نیست ،بعد میگن از قم شروع میشه ،انگار قم چینه که ویروس تولید کنه 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی گلم ای بابا دوباره سرد شد

توروخدا ناشکری نکنید دوباره بخاطر ناشکری شماها همه باید باهم مواخذه بشیم

والا الان یک ماهه مامریضیم ربطی ب سردی و گرمی هوا نداره ب فصله

خدا کنه بارون بیاد یکسال بیآبی و قحطی و قطعی اب داشتیم کم نبود دلتون تنگ شده واسه کم ابی؟یا خوشتون اومده؟ 

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

کجا از قم شروع شده ،انفولانزا همه جا پخشه من یزدیم اوضاع اصلا خوب نیست همه اینجا مریضن

نه منظورشون کرونا بود

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

توروخدا ناشکری نکنید دوباره بخاطر ناشکری شماها همه باید باهم مواخذه بشیموالا الان یک ماهه مامریضیم ر ...

ناشکری نمیکنم گلم منظورم سرمای هوا و ویروس های پاییزه 

کجای حرفم برداشت کردید به ناشکری منظورم بخاطر ویروس و سرماخوردگی بود

دقیقا ،این چند وقت که ایام شهادته حرم جای سوزن انداختن نیست ،بعد میگن از قم شروع میشه ،انگار قم چینه ...

کلا قم چون از همه طرف مسیر رفت و آمده طبیعی شلوغ بشه.

منظور از قم شروع شده منظور این نیست مردم شهر قم ویروس و پخش کردن که منظور تو بیمارستان قم بوده اولین بستری 

ناشکری نمیکنم گلم منظورم سرمای هوا و ویروس های پاییزه کجای حرفم برداشت کردید به ناشکری منظورم بخاطر ...

ن عزیز مریضی از سرما نیس بیشتر از‌الودگیه

هنوز سرما شروع نشده بود ک میرفتیم‌تو خیابون همه سرفه های خلطی میکردن بخدا میترسیدم‌برم‌بیرون اخرشم‌گرفتیم بچم هنوز ک‌هنوزه خوب نشده

خدا کنه بارون بیاد

خدا کنه برف بیاد بخاطر برف مدارسو تعطیل کنن

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

چه چیزایی میگین. خب مگه آنفولانزا تازه اومده، یک ماهه که همه شهرها درگیرم. قم شهر کوچیک‌و‌پر رفت و آ ...

دقیقا ووبخاطر اینکه ازکشورهای دیگه هم اونجا میرن واسه درس خوندن

الهم عجل لولیک الفرج الهی آمین
ن عزیز مریضی از سرما نیس بیشتر از‌الودگیههنوز سرما شروع نشده بود ک میرفتیم‌تو خیابون همه سرفه های خل ...

انشالله آره واقعا من تو مهر ماه دخترام دوبار مریض شدن هنوز کوچیکه سرفه هاشو داره