2777
2789
عنوان

حرف زدن های باعشوه زن هاباشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 34 پست
جالبیش اینجاست یه عده طرفدارشونن میگن نهههه شما طرز فکرتونو درسته کنید فقط شوهرتون باید خودشو حفظ کن ...

مازنیم خودمون بازبهترمیفهمیم کسی که مدل صحبتش اینه فرق میکنه کسی که معمولی وسنگین صحبت میکنه فرق میکنه‌ کسی ام که داره عشوه میادباعشوه صحبت میکنه واضحه

میخوان ببخشی شوهرتودورازجون خرکنن که اقایونی که هولن سریع شل میشن

اره خودهمسرمم همینومیگه ،میکه برااینامیان اینجوری حرف میزنن فکرمیکنن ماضعف ..داریم وازاین ویژگی مردامیخوان سواستفاده کنن بعدم‌میگه شایدروبعضیاجواب بده رومانه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره خودهمسرمم همینومیگه ،میکه برااینامیان اینجوری حرف میزنن فکرمیکنن ماضعف ..داریم وازاین ویژگی مردا ...

افرین به همسرت

ولی من میگم طرف کرمم داره بره جای دیگه بریزه واقعاتوحیطه کارخزبازیه

بخاطر کارشون اینا اینجورین..و چقدر هم بده

ناگفته نماند خیلیاشونم کرم دارن

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم بهتون) کاربرسال ۹۷ هستم که الکی الکی ترکیدم😒

نترس اونا عشوه نمی‌ریزن برای شوهر شما یا کس دیگه خودشون یه پا مردن دارن کارشون رو انجام میدن فقط چون بازاریاب هستن لحنشون متفاوته شما خودت امتحان کن بخوای یه هل پوچ هم بفروشی و بخری لحنت فرق می کنه فرض کن مثلا میخوای یه ماشین یا خونه ات رو بفروشی فوری لحنت نرم میشه . خیالت راحت اونا برای اون نفر تره هم خورد نمی کنن فقط اون شرکت و اون پست رو برای کار در نظر دارن. 

واقعاچونکه قراردادببندن باهاشون اینکارارومیکننچجوری میتونن این همه باعشوه بایه مردغریبه صحبت کننبعدر ...

به روز یه زنه تاپیک گذاشته بود هر وقت به خودم میرسم خوشگل میکنم کارم تو اداره ها زودتر راه میوفته تازه کلی تایید شده بود 

عاشق سیاست و⚖️ عدالت

واقعاچونکه قراردادببندن باهاشون اینکارارومیکنن چجوری میتونن این همه باعشوه بایه مردغریبه صحبت کنن ...

بگو من اونکاره نیستم اونا گل رزن برا مغازه تو یه شمعدونی هستی ک عطر و بوی خودتو برا خونه گذاشتی