2777
2789
عنوان

برده داری مدرن با قانون جدید

434 بازدید | 37 پست

این قانون جدید مهریه واقعا چقدر مزخرفه..

زن هییچ حقی از خودش نداره تو این مملکت جز مهریه 

ك اونم اکثر زنان مهریه خودشون رو در ازای حضانت/طلاق و یا...می بخشند

حق طلاق.حضانت.مسکن.تحصیل.خروج از کشور.اشتغال همه اینا با مرده ینی حتی نفس کشیدن زن هم دست مرده

هیچ‌ ضمانتی برای زندگی ب زن نمیدن رسما 

اگه قرار بود قانون مهریه رو تغییر بدن باید چیزای دیگه رو هم اصلاح میکردن نه اینکه زنو بدبخت و برده کنن

اگه بنا بر اصلاح باشه باید حق ارث دوبرابر و دیه دوبرابر و تمام اون حقوق ضمن عقدو درکنارش اصلاح کنن

نه اینکه تنها حق زن رو هم بگیرن بندازن دور

زن عملا هیییچ اهرم فشاری نداره..حتی وقتی مهریه هم بود  باز هم حقوق زن پایمال میشد چه برسه به الان!

واقعا تعداد مردانی که با ارث خواهرشون به تمکن مالی رسیدن بیشتره یا زنایی که با بیچارگی مهریه گرفتن؟!

مگه چن درصد مهریه رو تونستن بگیرن؟..اکثرشون بخشیدن در ازای سایر حقوق...

مرده رف زن گرف...دختر بازی کزد...دست بزن داشت...عیاشی کرد..و هزار تا کوفتو زهرمار دیگه تکلیف زن چیه؟!باید بمونه بمیره؟! و تا خواست دهن باز کنه مرده بگه هرررری خوشت نیس بزن ب چاک؟!

ایا شرایط کاری زن با مرد تو جامعه یکسانه؟! آیا زن هم ب اندازه مرد شرایط تحصیل یا کار داره؟!نداااره!

شرایط برای مرد فراهم تره...این یه حقیقته

حالا هی یسری زن ستیز بی شرف میان میگن اصلاح مهریه به تیبا سوارای بیوه برخورده!(میگم بیشرف چون ایا برا خواهر مادر خودشونم پیش بیاد باز همینو میگن؟!)

یسری پرنسس اشغال دور برشون داشته 

اصلا گیریم زن بیچاره رفته یدونه تیبا گرفته

تیبا مگه چنده؟!با تیبا میشه نون و آب در اورد؟!

چرا ملکایی که خودشون با ارث خواهرشون خریدنو یادشون میره؟!

مردا پررو تر از قبل و هول تر از قبل میشن...

حقیقت اینه که چیزی که زن در زندگی مشترک میزاره فراتر از مرده

جوونی و طراوت یک‌زن که در زندگی خرج میشه با مرد قابل قیاس نیست...این قاعده ای هست که اجتماع به زنان تحمیل کرده  و قابل انکار نیست..پس زنو مرد برابر نیستن!

زن خیلی بیشتر فرسوده میشه تو زندگی مشترک...تازه با همه این حال حتی حق برابرش رو هم بهش نمیدن هیچ..برده حسابش میکنن:)

بعد از ازدواج مرد پیشرفتش اسونتر میشه

و اما زن...زن در بهترین حالت پیشرفتش کند میشه...وگرنه اکثرا دیگه زنان پیشرفت خاصی در زمینه خاصی بعد ازدواج ندارن...جز اینکه چارتا بچه بیارن و ب وظیفه عظیم‌همسرداری برسن!

فک کنین یه زن بیست سال عمرشو گذاشته پای شوهر و بچه هاش...جوونیش رفته...پیشرفتش متوقف شده و شوهرش ب تمکن مالی خوبی رسیده...اومدیمو مرده لاشی درومد...باید شرایطو جوری ب نفعش کنین که ی تومن بندازه جلو زنشو بگی بزن بیرون؟!...اون زن چی میشه؟کی تضمینش میکنه؟

حالا شما مهرو بکن چهارده تا بگو همینشم زیاده!

با یه تومن حتی ی واحد اپارتمان هم نمیدن!

ینی زن آواره میشه... این قانون فقط راه رو برای مردان بیشرف هموار تر میکنه..

مهریه عامل خوشبختی نبوده هیچوقت...اما ابزاری برای جلوگیری از کمتر بدبخت شدن بوده

با مردانی که خودخواه و زن ستیز هستن با تمام وجودم میجنگم و جنگیدم

اما با زنانی که زن ستیز هستن...کمی درد دارد این ستیز...چه بر سرت آمده که اینگونه شدی زن؟!

جوابش فقط و فقط یه نوع خاص از اعتراضاته، همین✋️😊

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه هدف از ازدواج زندگی و تشکیل خونواده و ارامش باشه چرا باید از مهریه بعنوان اهرم فشار استفاده بشه

دو تاراهکارم براش هست

قانون کلیه اما تو میتونی اونطور که میخوای زندگی کنی

تمام حقا رو بگیری و مهریه عندالمطالبه سرعقد

هروقتم نخواستی یا طرف مشکل داشت حق طلاق رو داری که بتونی راحت بری

خواهش می كنم برای سلامتی خونوادم دعا كنید. ممنون

والا مجبور نیستیم ما زنا بله بگیم مگه حق ها رو همون اول بگیریم اینقدر اینکار رو کنید تا بشه رسم

مگه جهاز و سیسمونی هم جزو قانونه ک همه اش ضد ژنه 

از ما هم هست مشکل 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

واسه هر کی اتفاق افتاده لایک کنه 

کدومتون دایی هاتون ارث مامانتون درست ندادن ؟

با اینکه دو برابر سهم برده 

ولی بازم حق خواهرش نداده درست 

زن ستیزی فقط توی ارث ببینید 

حالا شده توی مهریه

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم 

اعتراضاتو که ماشالا پرنسسا دارن میچرخونن

واسه همینه که رییییدن (البته این واژه های پرنسس هم زن ستیزانست)

ولی به طور کل اینا همشون مفت خور و زالوعن، عرضه ی انجام هیچ کاری رو ندارن چون خانواده، جامعه و جکومت پشتشونه

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

اگه هدف از ازدواج زندگی و تشکیل خونواده و ارامش باشه چرا باید از مهریه بعنوان اهرم فشار استفاده بشهد ...

هیچ زنی دوس نداره مطلقه بشه که با این هدف وارد زندگی بشه

میدونی مث چیه..سوار ماشین بشی بخوای کمربند ببندی بگن چرا میبندی؟!مگه قراره تصادف کنیم؟!

اگه مرده ریگی ب کفشش نباشه مشکلی با مهر نخواهد داشت یا حداقل همه حقوقو میده

ک نه حقوقو میخوان بدن ن مهرو قبول دارن!

واسه هر کی اتفاق افتاده لایک کنه کدومتون دایی هاتون ارث مامانتون درست ندادن ؟با اینکه دو برابر سهم ب ...

همیشه خلافش هم هست

تو خونواده مادریم خاله من بوده که ارث رو تقسیم کرد بااینکه از همه داییام کوچکتر بوده

دیگه تا ته ماجرا رو برو

خواهش می كنم برای سلامتی خونوادم دعا كنید. ممنون
همیشه خلافش هم هستتو خونواده مادریم خاله من بوده که ارث رو تقسیم کرد بااینکه از همه داییام کوچکتر بو ...

خب خالت ارث تقسیم کرد 

حق کی ناحق شد؟

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم 

سقف مهریه رو کردن چهارده تا اونم عندالاستطاعهینی مرده می‌تونه بگه ندارم نمیدم خلاص!

😐 بعد حق طلاق چی؟ من شنیدم گفتن زن بتونه با بخشیدن مهریه بتونه طلاق بگیره فکر کردم اینو میگی اینجوری که افتضاحه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...