2789

عاشق معلمی بودم آزمون دادم نشد... دیگه هم حوصلشو ندارم تااخر عمرم صبرکنم ببینم کی قبول میشم ... یه بچه کوچیکم دارم

حالا شوهرم یه پیشنهادی داده کارش نصب دکوراسیون داخلیه، میگه بیا باهم کار کنیم یه مغازه بزنیم دکور بزنیم تو کارای پیج و کارای داخلی رو کن منم نصب و اجرا رو...

حقوقشم از معلمی بیشتره میتونیم پیشرفتم کنیم چون هیچی الان نداریم...

اول اینکه قبول کنم یا باز منتظر بمونم؟ چون من خیلی آرزوها دارم با حقوق ده پونزده تومن ب هیچکدوم نمیرسم 

دوم اینکه اصلا من چیکاره میشم؟ تو معلمی یه شانی هست یه احترامی هست تو این کار چی میشم دقیقا؟ میدونید منظورم چیه؟ اون تاییدی که از بقیه باشه رو باید بگیرم که انرژی بشه برام چون آدم تایید طلبی هستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به نظرم  با شوهرت کار کن ،اگر آزمون معلمی قبول شدی برو ،هر چند به نظرم کاری که همسرتون انجام میده ممکنه درآمدش بیشتر باشه

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

باید ببینی دنبال چی هستی و چی برات اولویت داره اگه دنبال شان کاری و احترام هستی معلمی بهتره

همون. دقیقا نمیدونم... ولی خب دیگه هم نمیخام برا معلمی وقت بزارم ک ایا بشه یا نه

به نظرم با شوهرت کار کن ،اگر آزمون معلمی قبول شدی برو ،هر چند به نظرم کاری که همسرتون انجام میده مم ...

اره کار همسرم قطعا اگه بگیره که خیلییی بیشتر میشه ولی اگه نگیره و معمولی باشه هم دیگه ۲۰تومنو میتونم دربیارم.

فقط میمونه اون شان و احترام و اینا که تو مخ من مونده و نمیدونم چیکارش کنم

اگه برات درآمد اهمیت بیشتری داره پیشنهاد همسرتون بهتره اما میتونی ازمون بدی و این کار رو هم استارت بزنی و دنبال کنی اگه ازمون رو قبول شدی که چه بهتر میتونی در کنار هم دو تا کار رو داشته باشی 

به نظرم همسرت پیشنهاد خوبی داده 

منم زمانی که کنکوری بودم بابام می‌گفت معلمی شغل خیلی خوبیه ولی برای تویی که آرزو های بلند بالا داری حقوقش نمیخوره 

واقعا راستم گفت !

من کادر درمان شدم درسته حقوقش تقریبا یکم از معلمی بیشتر بود ولی خب جای پیشرفتش بهتر بود و از طریق همون تونستم با اساتید مطرح ارتباط بگیرم و خودم هم جز اساتید دانشگاه معتبر علوم پزشکی در تهران بشم ...

به نظرم حرف همسر تو گوش بده باهم جلو ببرین موفق ترین ...

هم سرت گرمه 

هم پشت همسرتی 

هم جای پیشرفت داره 

اگه برات درآمد اهمیت بیشتری داره پیشنهاد همسرتون بهتره اما میتونی ازمون بدی و این کار رو هم استارت ب ...

اخه اون ازمونو باید خوند چون دیگه غیر سابقه دارا سخت استخدام میشن منم دیگه وقت نمیزارم . یجورایی دوست دارم اون شانی که تو معلمی فکر میکنم هست رو همینجا پیدا کنم ک آروم شم

[QUOTE=401631300]اره کار همسرم قطعا اگه بگیره که خیلییی بیشتر میشه ولی اگه نگیره و معمولی باشه هم دیگه ۲۰تومنو میتونم ..

معلمی هیچی نداره.  فقططططط برو با شوهرتکارکن.  برکتش هم خیییلی بیشتر میشه تو این همکاری 

اخه اون ازمونو باید خوند چون دیگه غیر سابقه دارا سخت استخدام میشن منم دیگه وقت نمیزارم . یجورایی دوس ...

معلمی هیچ شأنی دیگه نداره.  خیلی ببخشید ولی وقتی تو ازمون کفیت بخشی 1403 نمره ها از سیستم پرید و 11 هزار نفر با نمرات غیرواقعی و  ساختگی رفتن معلم شدن و با چشمای خودم دیدم که چه موجودات عجیبی ان فهمیدم که چه خبره

به نظرم همسرت پیشنهاد خوبی داده منم زمانی که کنکوری بودم بابام می‌گفت معلمی شغل خیلی خوبیه ولی برای ...

خیلیم عالی

میدونی منم بنظرم همون پیشنهاد همسرم بهتره ولی یه حسی دارم ب معلمی مثلا همون شان و جایگاهی که داره چطور اون حسو توی این شغل بدست بیارم؟ این اذیتم میکنه فقط