2777
2789

الان تایمیه ک مختص خودمه

فک کن ی ساعت برا خودم وفت بزارم بخوابم ۶ پاشم وسبله مدرسه اماده کنم بچه هارو ببرم بیام تا شب درگیر باشم دوباره تا ۳ و ۴ صب بیدار باشم و این چرخه ی زندگی منه

.مامانا شما چجوری میرسونید

تا ۴ سال پیش درس و دانشگاه خودم بود الان درس و مشقای اینا

نمیدونم ما مدرسه میریم یا بچه ها

معلما پدرمو دراوردن روزی دوتا کاردستی برا دخترم دوتا برا پسرم درست میکنم

کلی کاربرگ برا این وارد دفتر میکنم کلی برای اون

کی زندگی کنم پس اخه 

مدامم ناراضین

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فردا داداشم باید فرفره ببره مدرسه سه نفر تو خونه بسیج شدن سه مدل فرفره درست کردن لج کرد گفت هیچ کدومو نمیخوام

قیافه ماها:😐

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

دولتي یا غیرانتفاعی؟

دولتی

تا پارسال غیر انتفاعی بودن راحت بودم

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

وای چه سخت من اعصاب این چیزارو ندارم بچه هام بزرگ شدن درست نکنن منم نمیکنم به درک

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

اونوقت مامان من

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

فردا داداشم باید فرفره ببره مدرسه سه نفر تو خونه بسیج شدن سه مدل فرفره درست کردن لج کرد گفت هیچ کدوم ...

منم الان برا دخترم فرفره درست کردم پسرم میگه منم میخوام

برا پسرم ترلزو دخترم میگه منم میخوام

من‌از اول هیییییییچ‌کاری واسه دخترم نکردم ،بهش گفتم‌میتونی خودت انجام بده نمیتونی برو بگو خانوم‌نتونستم و تموم ،الان همه ی کاراشو خودش انجام میده بدن این‌ک‌من متوجه بشم اصلان

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

بذار خودشون تکلیفشون رو انجام بدن فقط نظارت کن و کمک در حد نیاز حتی اگ نمرشون کامل هم نشد بذار خودشون یه حرکتی بزنن

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

چرا اجازه نمیدی خودشون کارای خودشون رو انجام بدن؟ من تا جایی که یادم میاد مامانم تو هیچ کدوم از کارای مدرسه بهمون کمک نمیکرد. بهترین و تاپ ترین دانشگاه دولتی تهران قبول شدیم همه مون.

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

عجب حوصله ایی دارید.من از اول سپردم به خودش راحتم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
منم الان برا دخترم فرفره درست کردم پسرم میگه منم میخوامبرا پسرم ترلزو دخترم میگه منم میخوام

😂😂

تازه تکالیفشو هم مامانم باید بگه بنویسه به خودش باشه نمینویسه👩‍🦯😂

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡