2777
2789
عنوان

نی نی یار میشه بیاین

156 بازدید | 24 پست

نی نی یار این خانوم راه افتاده تو تاپیکای من فکر کرده من خواهر شوهرشم ، پستای منو ریپلای میزنه فحشم میده

@poneh9‍ 

هر چقدرم بهش میگم من عروسشون نیستم نمیفهمه 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲

ببخشید فکر کرده من عروسشونم 😂

اون خواهر شوهر منه 

قاطی کردم 😂

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@niniyar‍

سلام.پستهاشون رو گزارش بزنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام.پستهاشون رو گزارش بزنید

ني ني يار من قبلا هم به شما تذكر داده بودم اين كاربر بالاي ٤٩ كاربري داره كلثوم گلايل و آيفون پرو مكس mitra.sf، خود خودمم، خود واقعيم،، Kim  و ….،

مامان يه گل پسر ٦ ساله🥰

ني ني يار من قبلا هم به شما تذكر داده بودم اين كاربر بالاي ٤٩ كاربري داره كلثوم گلايل و آيفون پرو مك ...

من فقط یه کاربری دارم 

چرا تهمت میزنی بهم 😐😐😐

حالا حتما باید گزارش بزنی بدبخت تعلیق بشه؟

داره بهم فحش و بد و بیراه میگه 

شما بودی خوشت میومد یکی فحشت بده 

جالبه ها 

تازه داره میگه فیکم ۴۹ تا اکانت دیگم دارم 😐

پيش شما كه من درس پس ميدم در فحاشي

از کجا مطمئنی ایشون عروس شماست آخه؟ فقط از رو تاپیک هاش؟ 😐

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

چه ربطی داره 

این همه پسر هستن خانوادشون حمایتشون نمیکنن

فقط منم 😐😐😐

چه گیری کردیما ‍