2777
2789

آخرش هر کاری کنم دلم داغونه همش فکر میکنم وقتی بمیره من له میشم نمیدونم بگم چه حس وحشتناکیه اصلا مگه میشه؟! خاطرات داغونم میکنه انقدر گریه کردم دیگه نا ندارم دیگه حالم از گریه هم بهم میخوره ولی تا تنها میشم اشکام میان

میترسم بعد مرگ مامانم خودکشی کنم میدونم نباید اینکارو کنم چون زحمتا مامانم هدر میره چون نیخام تو بهشت بازم ببینمش ولی این قابلیت خودکشی رو تو خودم میبینم خیلی میترسم خودکشی کنم چون واقعا حالم بده و زندگی بدون مامانم برام بی معنیه

.

اینطور نگو آخر همه سرطان‌ها مرگ نیست خدا رو چه دیدی لحظه آخری معجزه شد برات از امشب به نیت سلامتی مادرت هر شب دعای فرج میخونم

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

توکل کن به خدا ارحم الراحمینه 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن دایی منم سرطان خون داشت بد تر از اون سرطانی به خدا دیگه نیست دیر هم متوجه شدن الان خداروشکر حالش عالیه به خدا بسپار

با اینکه بُرد همیشه خوبه، ولی من با تمامِ وجودم خوشحالم که دلمو به تو باختم F🤍

چرا فکر میکنی دور از جون مامان عزیزت از بین میره مگر قدرت خدارو دست کم گرفتی؟ بش روحیه بده و شاد نگه ...

دقیقا این زندایی من هر روز تفریح بود

باید سراسر انرژی مثبت باشن

با اینکه بُرد همیشه خوبه، ولی من با تمامِ وجودم خوشحالم که دلمو به تو باختم F🤍

پدر من سرطان مغزی داره الا هم خدارو شکر 15 ساله زندس و دارو میخوره عمل نمیشه کرد بد خیمه و با پرتو درمانی سوخته یا بهتره بگم غیر فعاله

زن عموی من سرطان بد خیم سینه داشت با دکتر و پرتو درمانی خوب شد رفت که رفت

پسر عموم هم متاسفانه سرطان معده داشت عملش هم برج 9 هست انشالله اونم خوب میشه

این خیلی چیز بدی هست ولی ناامید نشو الا اکثرا سرطان ها درمان دارن

پدر من سرطان مغزی داره الا هم خدارو شکر 15 ساله زندس و دارو میخوره عمل نمیشه کرد بد خیمه و با پرتو د ...

ولی هرچی دکتر رفتیم گفتن مال مامان من درمان نداره بجز یکی اون بکی هم نگفت درمان میشه گف هم امبد داشته باش هم خودتو برای هرچیزی اماده کن

.

تو همین سایت خوندم یه دکتری مریض سرطانیو جواب کرده بود که ۶ ماه بیشتر نمیمونه ولی اون مریض بعد از ۱۰ سال هنوز زنده هست و اون دکتر قبل ۶ ماه فوت کرد.همه چی دست خداست.اینو بدون هیچ کس بدون اجازه خدا نمیمیره.تسلیم خواست خدا بشو هرچی اون بخاد.نگرانیتو غمتو بسپار به خدا.