2777
2789
عاشق نیستم فقط خوشم میاد طرف سوبرمارکت داره ولی من خودم رتبه برتر کنکور بودم قصدم مهاجرته خانوادم خی ...

فقط غیافه مهم نیست خیلی چیزای دیگه مهم تره مثل سطح مالی و خانواده و.....

بذار بگم بهت اگه کاری هم کنی که بهش برسی چون سطحش از تو پایین تر جاوا احساس کمبود می‌کنه می‌ره با زن ...

تنها مردی بود ک تو کل عمرم قیافشو خوشم اومد من عاشقش نیستم ببین دوست بسر خودم بزشکه  از ی خانواده تحصیل کرده ولی این مرده برام جذابتره از دوست بسرم میفهمی منظورم چیه کلا کششش دارم سمتش ولی دیگ نمیرم مغازه چون میدونم اختلاف فرهنگی هم دارم باهاش  ولی این جالبه برام ک دوست بسرم از خیلی لحاظ ها سره ولی این مرده برام جذابتره چرااا من انقدر اسکلم اخه

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط غیافه مهم نیست خیلی چیزای دیگه مهم تره مثل سطح مالی و خانواده و.....

ی بار دیدم خواهرش  با شوهرش و بچش اومده بود مغازش برام واقعا کسر شان بود با همچین خانواده ای بخووام ی درصد طرف باشم باید قیدش بزنم واقعا نیاز دارم یکی جمعم کنه

دیگه طرفش نرو عزیزم برای آرامش خودت

عقل ندارم هفته ای ی بار میرم خرید کلی خونمون میکنم از مغازش دیگ نمیرم کلا ارتباطم با دوست بسرمم شکر ابه فکر این طرفم داره بدترش میکنه یهو دیدی مثل اسکلا عاشقش شدم

ی بار دیدم خواهرش با شوهرش و بچش اومده بود مغازش برام واقعا کسر شان بود با همچین خانواده ای بخووام ...

اره همینکارو بکن ،زندگی خودت رو نابود نکن ،سعی کن با یک آدم هم سطح خودت ازدواج کنی و قید این آدم رو بزن