من وهمسرم سر بچه بحثمون شد وايشون رفتن اتاق به من فحش دادن گفتن حروم زاده ولد ز ن ا و…..منم اون لحظه خيلي ناراحت شدم وفشار روانيم زياد شد زنگ زدم پدرم گفتم بيا خونمون كارت دارم وجلو پدرم بعد چند سال گفتم كه همسرم خيلي بي اعصابه وموقع بحث به من فحشاى ركيك ميده حتى من قبلش خونه مادرم بودم وقتي بحث شد گفت تو همون سگدونى ميموندي من يه سالم ميشد دنبالت نمي اومدم،پدرم اصلا باورش نميشد چون هميشه همسرم جلو خانوادم محترم بودن وپدر خيلي خيلي منطقي برخورد كردن با همسرم ومن صحبت كردن قرار شد من خونه خودم بمونم،اما امروز پدر ومادرم گفتن ما ديگه اصلا خونتون نميايم يه مدتم همسرت نياد روز پدر ومادر هم كادو نيار ما اصلا توقع همچين رفتاري از همسرت نداشتيم و ديگه اون احترامى كه پيش ما داشت تموم شد چون وقتي به تو فحش داده يعنى به ما فحش داده،حالا به نظرتون چيكار كنم؟
گل قبل از هر چیزی باید همه ی ما یاد بگیریم تو عصبانیت کنترل حداکثری رو خودمون داشته باشیم و واکنشی و عجولانه رفتار نکنیم. این مهمترین درس هست تو عصبانیت.
میدونم خیلی ناراحت بودی اما سعی کن کم کم بیتفاوت باشی کم کم تمرین کن ریلکس تر باشی. مدیتیشن حتی چنددقیقه در طول شبانه روز بسیار تاثیر گذاره.
وقتی شما خودت فحش میدی افتخارم میکنی یعنی سلامت روان نداری، پس برای زندگی دیگران پیشنهاد نده.
من فقط نظرم رو دادم حق نداری توهین کنی روانی خودتی ،معلوم نیست تو زندگیت چه مشکلی داری که میای با عقده رو کامنت من خودت رو خالی میکنی ،بله حرفم همونه همچنان جنس دختر با مرد فرق داره دختر میتونه فحش بده و بد دهن باشه مرد نمیتونه این نظر منه و تا ابد همینه حالا اگه خلاف نظر توعه حق توهین کردن و ناسزا گویی رو من بهت نمیدم
نی نی یار عزیزم لطفا بیا این خانوم رو به صلابه بکش چون هرچی توهین هست به من کرد
پس چرا رلتون شما رو ترک نمیکنه؟ اونم مثل اسی قربانیه
چون بد دهنی من در حد فحش های عامیانه است نه فحش ناموسی عزیز جون ،تو نگران نباش من و رلم رابطمون عالیه بیل زنی باغچه خودت رو بیل بزن و حق نداری راجب روابط من و رلم نظر بدی چون اگه حق این رفتارو میداشتی باید تو یه تاپیک جدا که من میزدم نظر میگفتی وقتی من تاپیک نزدم شمام حواست به طرز گفتارت باشه
فرق شما و شوهر استاتر چی هست؟در ضمن ایشون رل نیستن همسرشه .آدم بد دهن قطعا تو خانوادش زیاد فحش بوده ...
فرق من اینکه من تو زندگیم فحش ناموسی حتی یکبار هم ندادم اونقدر تربیت شدم که بدترین فحشی که بدم بیشعور و نفهم هست عزیز انقددددرررر زود قضاوت نکن اول بیا بپرس بعدا حرف بزن
اگر در آینده تصمیم به طلاق نداری خیلی اشتباه کردی به اونها گفتی، چون دیگه هرگز رابطه اونها با شوهرت درست نمیشه
اما اگر طلاق توی فکرت هست خیلی کار درستی کردی چون شوکه نمیشن که عه چی شد؟ شوهرت که خوب بود!!!(اشتباهی که من کردم)
شوهر من به شدت بددهن بود و به خودم و خونوادم فحش جنسی میداد و تمام این ۱۵ سال من به کسی نگفتم و الان هم باور نمیکنن که البته مهم نیست دیگه چون به هر حال جدا شدم
جالبه من اومدم گفتم استاتر شوهرت بد دهنه طلاق بگیر از وقتی کامنت گذاشتم یه عده دارن مدام به من فحش میدن قطعا هر فحشی که میدید به خودتون میدید و بس نه من ،من گفتم به رلم توی دعوا حرف میزنم ولی همه اومدن ریختن سرم تو خودت بد دهنی پس تو هم مثل شوهر استاتر هستی ولی هیج وقت بدون اینکه ندونید قضاوت نکنید اونقدر تو خانواده ام تربیت شدم که هیچ وقت تو زندگیم به هیچ احدی فحش ناموسی ندادم آره بد دهنی کردم ولی اونم تو دعواهای شدید و بدترین فحشی که دادم بیشعور و نفهم بوده دقت کنید بیشعور و نفهم نه هیچ چیز دیگه ای ،منطور استاتر فحش ناموسی بود که من بهش گفتم از حقت دفاع کن تموم ،خداروشکر انقدر هم رابطم با رلم خوبه که حتی اسمش هم میارم حتی همینجا هم یه مشت حسود عقده ای اومدن کامنت گذاشتن عه پس تو بد دهنی بدبخت رلت ،نه جون دل رل من خوشبخت ترین پسر دنیاس قد آسمون خدا هم منو میپرسته ،اول فکر کنید بعد بیاید کامنت بزارید که انقدر ناحق قضاوت میکنید ،حلالتون نمیکنم و دیگم جواب هیچ کسی رو نمیدم هرکسی که به من فحش بده فقط به خودش فحش داده چون اونقدر بی شخصیت هست که به خودش اجازه توهین داده .خدانگهدار