2777
2789
عنوان

دعوا با همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 27839 بازدید | 313 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار بسیار اشتباهی کردی زنگ زدی به پدرت خودت دهنش رو سرویس می کردی...تو این مدت که قراره رفت و آومد ن ...

دوست نداشتم خانواده همسرم بدونن بهم بي احترامي ميكنه،خودمم همه اون حرفها رو يه خودش ميگم ولي اون لحظه خيلي عصبانى بودم واشتباه تصميم گرفتم

براساس۱۵سال تجربه زندگیم حالا ایندفعه گفتی عیبی نداره چند وقت دیگه فراموش میکنند ولی دیگه هیچ وقت نگ ...

فكر نكنم خوب بشن همسرم مغروره به شدت گفت ديگه خونشون نميرم چون تو خراب كردي ديگه از من دلخوشي ندارن

اسی منم یه روز مثل تو شدم شوهرم حرف بدی بهم زد البته الانم میزنه هااا ولی اون حرف خیلی زت تر بود یعنی به مرده ای که خیلی براش احترام قائل بودیم فوش داد

منم خواستم درسی بهش بدم یادش نره در کناری هم میدونستم اگه به پدر و مادرم بگم دیگه تا عمر دارن فراموش نمیکنن حرفشو

تو دعوا به همسرم گفتم الان به بابام زنگ میزنم بیاد اینجا حرفتو بهش بگم تو دیگه حیا و حرمتو شکستی.به بابام زنگ زدم اومدش تف تو دهن شوهرم خشک شده بود چون رودربایسی داشت با پدرم😂 خلاصه یه خورده گلگی کردم و دعوامونو به بابام گفتم ولی حرفی که زد رو نگفتم از اولم قصد نداشتم بگم فقط خواستم بترسونمش.

وقتی داشتم حرف میزدم با بابام همش نگران این بود ببینه میگم یا نه نگاش بهم بود ترس و خجالتو دیدم تو صورتش

بعدش که بابام رفت گفتم اینبارو بخشیدم نگفتم ولی تکرار کنی زنگ میزنم میگم

حدود ۱۰ سال میگذره تکرار نکرده

اسی منم یه روز مثل تو شدم شوهرم حرف بدی بهم زد البته الانم میزنه هااا ولی اون حرف خیلی زت تر بود یعن ...

من همه رو گفتم پدرمم رفته به مادرم گفته الان مادرم خيلي ناراحت شده گفت چرا گفته حروم زاده يا خونمون سگدونى گفت ديگه دوسش ندارم اينجا هم نيارش

پدرم خوردش نكرد گفت طبق تعاريف هر دوتاتون هر دو مقصريد ولي به همسرمم گفت تو هم حق فحش دادن نداري

رفتار پدرت سنجیده بوده منظورم پدرتون نبود

منظورم رفتار شخص شما بوده

اصلا پدر شما به شوهرت فحش مادر هم بده انقدر تاثیر نداره که همسرش خوردش کنه 

برو یکم فکر کن  و بشینید با هم مشکل رو حل کنید دنیا دو روزه کینه درست نکنید

https://uupload.ir/view/julio_iglisias_abbracciami_128_lm69.mp3

عزیزم منم چند سال اول خیلی سعی میکردم اخلاقای شوهرمو بروز ندم به خانوادم ولی هی بدتر شد . کم کم به خ ...

اميدورام همسر منم اصلاح كنه،شما خانوادتون اومدن خونتون يا همسرت بعد از ماجر رفت؟

اميدورام همسر منم اصلاح كنه،شما خانوادتون اومدن خونتون يا همسرت بعد از ماجر رفت؟

کلا باز کردن پای هرکسی حتی پدر مادر خواهر برادر هیچ کمکی بهت نمیکنه بلکه شدیدتر و بدترش میکنه

سعی کن فقط خودتون شخصا حل کنید

پدرت مادرت برادرت به فکر خودشه نه شما هیچ کاری ام برات قرار نیست بکنه چون حد و حدود هایی هست پدر حق دخالت در زندگی شخصی شما رو که نداره

پس برو با شوهرت خودت به تنهایی حل کن که تنها راهش همینه

پای برادر پدر باز کنی به زندگیت کارت تمومه

https://uupload.ir/view/julio_iglisias_abbracciami_128_lm69.mp3

من همه رو گفتم پدرمم رفته به مادرم گفته الان مادرم خيلي ناراحت شده گفت چرا گفته حروم زاده يا خونمون ...

مامانت حق داره ناراحت شه ، ولی کاشکی دفعه اولی که بهت گفت میزدی تو دهنش

در حســــــرت دیدار تو آواره تــــــــــرینم ⏰🕐🕑🕒🕓🕔🕕🕖🕗🕘🕙🕚🕛😞😔🥀