2777
2789
عنوان

دعوا با همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 27839 بازدید | 313 پست
اميدوارم كارم واقعا درست بوده باشه وهمسرم درست بشه وخانوادمم باهاش خوب بشن اونجوري كه گفتن برخورد نك ...

از این ببعد اقتدار بده اگ پشیمون سده درست میشه . مثلا اگ اونا تیکه انداختن بگو شوهر من حداقل فلان ویژگی خوب رو داره اونم عصبانی شد از دهنش در رفت. حتما در دفاع ازش ی چیزی بگو .

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه دارم عزيزم

اره متوجه شدم

برای بار دوم گفتم که پای یه بچه دیگ رو به این زندگی باز نکن که چنین پدر بددهنی و عصبی داشته باشه 

همون یکی کافیه

فعلا سلامت ذهن و روان اون یکی رو تامین کن 

[QUOTE=401628868]واقعا موافقم،چطوري جمعش كنم؟؟[/QUOTE

در حضور خودش همه چیزو گفتی؟ 

اگه پیش خودش نگفتی بگو الکی گفتم یه کوچولو از موضوع رو گفتم و اینا برو پدرتم راضی کن که نمیدونه شما میدونید و گفته درستش میکنم اگه بدونه شما میدونید احترام ها از بین میره و اینا

پدر من لج نكرد حتى امروز به خودم گفت منم عصبي ميشدم مثل خودش كه با تو رفتار كرده رفتار ميكردم شايد ز ...

با مرور از چشم هم میوفتن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اوه پس وقتی تند میره بیخالش شو من خودمم گرم مزاحم خیلی تند میرم بر عکس طرف مقابلم سرده هیچی نمیگه من ...

منم متاسفانه كم نميارم پا به پاش جواب ميدم ولي از اين به بعد بايد خودمو اصلاح كنم

هیچ کسی این وسط کار اشتباهی نکرده تو تحملت تموم شده ب پدرت گفتی

پدرت هم جلو عصبانیت ش رو عاقلانه گرفته ک بدتر نشه

شوهرتم حق نداره فحش ناموسی ب زنش بده باید درست بشه 

فقط شما برای اینکه بددهنی نشه صبورتر باش دهن ب دهن نذار بخاطر خودت و احترام ب خودت 

سخته ولی شدنی ه

عزیزم طلاق بگیر چطوری با آدم بد دهن میتونی زندگی کنی؟من ۳ساله رل دارم تو بدترین دعواها و سختی ها حتی ...

پیام شما خیلی جالب بود ،ب استارتر میگید طلاق بگیر چون شوهرت بد دهنه،بعد خودتون میگید من ب رلم بدترین فحشارو دادم فقط ب من گفته بی ادب ،پس الان رل شما هم از شما جدا شه بخاطر بد دهنیتون دیگه😂بد دهنی مردو زن نداره کلا زشته😁

"برای هم خوب بخواهیم...  
عزیزم مرد بددهن وجود نداره،ما خودمون حرمت ها رو‌میشکنیم و اونقدرررر عصبیشون میکنیم اونقدرررر بحث و م ...

نمیشه برای همه یک نقصه پیچید هرکی یک اخلاقی داره حتی برادر با برادر فرق داره اخلاق هاشون حالا خداروشکر همسر شما فهمیده بوده اما بعضی ها مثل شوهر خودم و شوهر خواهرمم گاهی یک تلنگر گاهی یک دعوای خشن لازمم من ۲۱ سال متاهلم اوایل زندگی تا دوالی ۳ سال پیش بخاطر حرمت ها بخاطر آرامش بچها سکوت میکردم بی احترامی هرگز هی دیدم وقیح تر میشه و پروتر دیدم فایده نداره انداختم دنده چپ شدم یکیش مثل خودش الان هم احترامم رو بیشتر داره هم بی احترامی نمیکنه هم سالی یکبار میزد دیگه دست ب روم دراز نمی کنه و همیشه میگه مردها از زن ضعیف متنفرن خواهرمم مثل خودمم بود الان هزار بار زندگیش بهتر شده و هم عزیزتر 

واااا این بچه‌بازیااا چیه هرمشکلی حرفی بین زن شوهر گفته میشه حالا بیچاره رودروکه ب پدرت فوش نداده که....چرا بینشونو خراب کردی درست نبود همونو میتونستی توخونه حلش کنی .... حالا بعید بدونم تاعمر رابطتتون با پدرت ایناا دیگ مث قبل بشه اینو مطمعن باش گلم .