2777
2789
عنوان

دعوا با همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 27839 بازدید | 313 پست
قهر و دعوا وقتی به خونه ی پدر کشیده میشه و حرفها به گوش پدر مادر باید برسه که دیگه فقط وفقط پای طلاق ...

نظر خودمم همين بود كه هميشه سكوت كردم ولي ديگه ديروز واقعا خسته شده بودم

یعنی استارتر خودش .خودشو پیش خانواده شوهر سبک میکرد عجب

نه سبک شدن نیست میگفت مثلا فلانی حرف زشت میزنه من تو خونه بابام فلان بودم اینجوری بودم احترام منو نگه داره هر بحثی میشه زبونشون اختیار کنه من زنشم نه ج د خیابونی هستم اگه بخاد ادامه بده من میرم از این زندگی بهتره اونا هم مجبور میشه پسرشون رو نصحیت کنن دیگه چون بچشون هست هیجا حرف نمیزنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شده با رلم بدددددتررررین دعوا رو کنم ولییییی هیچیییچ وقت بهم بی حرمتی و بی احترامی نکرده تنها کار ...

عزیزم شما زیر یه سقف نرفتید و نمیتونی شرایط رو درک کنی 

۹۰درصد مردا وقتی عصبی میشن فحش میدن متاسفانه 

و راهش اینه مه زن سیاست داشته باشه 

الان اسی با به بچه بره طلاق بگیره و بره با مرد دیگه و بازهم بحث و دعوا و اون هم فحش بده باز بره طلاق بگیره؟این راهش نیست عزیزم 

اسی فقط باید زندگیشو درست مدیریت کنه 

آخه عزیزم ببخشید این حرفو میزنم شما اگه مثلا شوهرت بیاد یه لفظ که اصلا در شان شما نیست رو بهت بگه چه ...

من خانم نیستم و آقا هستم دنبال خودنمایی و این چیزا هم نیستم .ولی واقعا ناراحت کننده هست که نشه همدیگه رو بخشید و زندگی رو درست کرد . دنبال حق و طرفداری نباشیم ممکنه خانم یا روز عادت باشه یا هرچیزی یا آقا ناراحت باشه یا هرچیزی تو هفته یک روز هم حرف های بد بزنه قرار نیست لجبازی کنیم و دنبال مقصر باشیم . من میگم بهتره همه چیز بین زن و شوهر مخفی و بین خودشون باشه تا به کسی بگن

يعنى واقعا بدتر ميشه؟يا خجالت ميكشه؟پدرم بهم گفت يا بايد عجولانه تصميم نميگرفتى بهم بگى يا گفتي بايد ...

پدرت درست میگه ولی دیگه بی محلیش نکنن یه جوری رفتار کنن شرمنده شه نادیده بگیرن اگه خیلی بی محلی کنن عکس جواب میده

حرفت درست ،ولی دیدگاه من به شخصه اینه کسی که بد دهن باشه و فحش بده نباید بخشیدشحالا ممکنه دیدگاه هرک ...

اره خب منم باشم نمیگذرم البته دعوا تا دعوا داریم معلوم نیست به زن مرد چی گذشته که اینجوری مرده فحش داده مردا کلا فشاریم ولی باید پیش خانوادش ادبش می‌کرد میگفت اگه پسرت درست نشه من میرم اونا هم بخاطر آبروشون مجبور میشدن بچشون رو نصحیت کنن

عزیزم شما زیر یه سقف نرفتید و نمیتونی شرایط رو درک کنی ۹۰درصد مردا وقتی عصبی میشن فحش میدن متاسفانه ...

درسته عزیزم ولی بعد ۳سال کل ریز و بم اخلاق های رلم دستمه و چون خیلی محترم و با شخصیت هست قراره به زودی باهاش ازدواج کنم،اتفاقا دوران آشنایی برای شناخت خیلی کمک کننده است و ربطی به زیر سقف رفتن نداره عزیزم 

وقتی مرد مدام فش میده و بی احترامی میکنه بمرور زن بی ارزش میشهبنظر من خوبکاری کردی گفتی شاید پدر ماد ...

اميدوارم درست بشه و واقعا نتيجه بده ولي از اين هم خيلي ناراحتم همسرم خراب شد چون منم خب متقابلا جوابش ميدم وكم نميارم واز يه طرفم واقعا هميشه هميشه همسرم احترام خانوادمو داشته وهميشه بهترينا براشون در نظر گرفته

چقدر حرفات پوسیده و تاریخ گذشتس همین حرفای شماها به مردا حق میده زنارو بکشن

سیاست داشتن تاریخش گذشته؟مهربون بودن و مقتدر بودن تاریخش گذشته؟حتما الان دوره ی جنگ و دعوا و بی حرمتی و بی شخصیتیه؟

همین شماها هستین که مردها رو از خونه فراری میدین و با راهکارهای غلط تون چندین زندگی رو بهم میریزید و باعث خیانت و فروپاشی زندگی ها میشید 

ما ازدواج میکنیم که همدیگه را تکمیل کنیم و به هم عشق بدیم 

زن وجودش لبریز از عشق آفریده شده 

اگه نمیفهمید لطفا نظر ندید و یکی دیگه را بدبخت نکنید

عزیزم طلاق بگیر چطوری با آدم بد دهن میتونی زندگی کنی؟من ۳ساله رل دارم تو بدترین دعواها و سختی ها حتی ...

منم جلوش كم نميارم واين خيلي بده و يه جو متشنج براي دخترم،طلاقم به خاطر دخترم خيلي ترديد دارم

يعنى واقعا بدتر ميشه؟يا خجالت ميكشه؟پدرم بهم گفت يا بايد عجولانه تصميم نميگرفتى بهم بگى يا گفتي بايد ...

باید کاری کنن شرمنده شه نادیده بگیرن مثل قبل رفتار کنن بی محلی عکس جواب میده

واقعا خجالت زاده شد و توقع نداشت من به خانوادم بگم چون اصلا نميدونستن چقد بددهنه،حالا اميدوارم بخاطر ...

خدا کنه روش باز نشه و دیگه ترسی از اینکه دیگران بدونن بد دهنه نداشته باشه  درست نبوده پدرت را در جریان گذاشتی اونا یادشون نمیره

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر