2777
2789
عنوان

دعوا با همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 27839 بازدید | 313 پست

من خط قرمزم فحش به خانوادمه فحش خوردن و کتک خوردن دفعه اولش سخته اگه شل گرفتی هم برا مرد عادی میشه هم زن مرد اگه دفعه اول که فحش داد خشتکش کشیدی رو سرش درسته وگرنه دیگه هار میشه 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا خجالت زاده شد و توقع نداشت من به خانوادم بگم چون اصلا نميدونستن چقد بددهنه،حالا اميدوارم بخاطر ...

بهتر نمی‌شه چون دید که آب ریخته رو نمیشه جمع کرد و دفعه بعد راحت تر میگه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
وقتی زن بی ارزش میشه مرد هر بار زنو بی ارزش میکنه حتی بجایی میرسه میگه خراب هرزه یجورایی میخواد شخصی ...

دقیقا درسته حرفت و بنظرم جای بخشش نداره چون مردی که دهنش به فحش باز بشه به چیزای دیگه هم باز میشه ،اصلا با مرد بد دهن زندگی کردن یعنی آتیش زدن به همه چیز

تا حالا نگفته بودم نميدونم چم شد

اسی جون عوض اینکه بخوای شوهرتو بااین کارا ادب کنی همیشه جوری رفتار کن و جوری صحبت کن که اصلا خجالت بکشه بهت فحش بده 

ما همیشه خودمون مردها رو عصبی میکنیم با رفتارها و لحن گفتارمون و بعد که اونا فحاشی میکنن شاکی میشیم 

من نمیگم مردا حق دارند فحاشی کنن نه !

ولی میبینی که ۹۰درصدشون عصبی میشن فحش میدند 

پس نباید اجازه بدی احترامت بشکنه 

چجوری؟با لحن حرف زدنت با متانت زنانه و اقتدار زنانه 

همیشه این ماهستیم که احترام خودمونو میشکنیم 

وجه شوهرتو جلوشون ریختی و الان فقط خودت اذیت میشی و رنج میکشی و درنهایت کم کم شوهرتم رابطه اش  باهاشون خراب میشه و دودش فقط تو‌چشم خودت میره 

بااین کارت مشخصه که اصلا روی رفتارهات کنترل نداری و باشوهرتم همینطور برخورد میکنی که کار به فحش و بی احترامی میکشه

چه رفتار بی منطق و اشتباهی داشته پدرت اینجوری که شوهرت تازه خوش خوشانش میشه و بدتر میکنه😐😐😐

همون ديگه،امروز به پدرم گفتم گفت وقتي همسرتم تعريف كرد تو هم مقصر بودي ولي نميتونم زندگيتو خراب كنم همه چي انتخابش با خودت دوست دارى بمون دوست دارى بيا بريم

همسرم واقعا مرد بدي نيست من خودمم خوب خوب نيستم ولي الان پشيمونم همسرم خراب كردم

چرا داری دلسوزی میکنی براش؟اگه همسرت خوب بود هیج وقت بهت فحش نمی‌داد که دلت رو بشکنه یکم واقع بین باش و احساسی تصمیم نگیر

به نظرتون الان پدر ومادرم درست ميگن؟

اصلا تو نباید اینو میبردی پیش پدر مادرت هم میگفتی.دنبال درست و غلط نباش.تو زندگی مشترک ممکنه هرکدام ی لحظه عصبانی بشن به دلایل مختلف ممکنه آقا تو خیابون بحثش شده با کسی یا کسی اذیتش کرده و هر چیزی از دهنش در بیاد بگه یا همینطور خانم ولی نهایتا فرداش کنار هم هستین. مثل دوتا دوست و رفیق. نباید میگفتی.یجوری موضوع از دل خانوادت در بیار که پاشنه آشیل زندگیت نشن ک بهت سرکوفت بزنن بعدها.تو هم ممکنه هر چیزی ی روز به شوهرت بگی

الان گفت چی شد ؟؟؟حالا وه گفته مس باید با پدرش میرفت یع مدت تا ادب بشه وقای گفته و مونده اون وقیحتر ...

اتفاقا کار درستی کرده  باید بدونه که اون ارج و قرب قبلی پیش خانواده زن نداره همچنین خود زن هم باید نشون بده که اون ارزش قبلو نداره 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
دقیقا درسته حرفت و بنظرم جای بخشش نداره چون مردی که دهنش به فحش باز بشه به چیزای دیگه هم باز میشه ،ا ...

نه بترسه دیگه نمیگه وقتی احساس کنن زن تنهاست و کسی پیشتش نیست اینجوری هار میشن 

اسی جون عوض اینکه بخوای شوهرتو بااین کارا ادب کنی همیشه جوری رفتار کن و جوری صحبت کن که اصلا خجالت ب ...

من شده با رلم بدددددتررررین دعوا رو کنم ولییییی هیچیییچ وقت بهم بی حرمتی و بی احترامی نکرده تنها کاری که اون لحظه انجام میده مشتش رو میکوبه به تنه درخت یا نهایت بهم بگه بی ادب ،همین و همین 

مردی که بد دهنه اصلا نمیشه رو هیج چیزی روش حساب باز کرد عزیزم واقعا طلاق گرفتن بهترین راهه برا استارتر