2777
2789
عنوان

دعوا با همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 27839 بازدید | 313 پست

استارترعزیز

هراتفاقی هم افتاد تاناچارنبودید هرگزپدرومادرتان رادرگیرنکنید،متانت وعزت نفس آنهاراحفظ کنید،بعدآشتی این مردوزن بزرگوارچطورباهمسرخام شما رودروشوند؟

برای اثبات خودتان ازپدرومادرسپرنسازید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین مرد با خانواده دختر خوب بوده پس نباید پیش خانوادش میگفتدر عوض میرفت به مامان بابای پسره میگفت ت ...

درسته 

استارترمیگه همسرش مردبدی نیست 

پدرشون هم تصدیق کرده ایشون هم مقصربوده 

استارتربایدصبوری می کردوخانواده رادخالت نمی دادچون پدرشان مایل نیست زندگی دخترش خراب بشه 

وتصمیم رابرعهده خودش گذاشته 

مقایسه همسران ورل هاهم درست نیست 

همسرتعهدداره وپیگیری های حقوقی وبازتاب روحی وروانی وقانونی وخانوادگی درگیری درمسائل زناشویی بسیارزیاده 

ولی رل هابین خودشان ادامه میدن یاتمام .تعهدات قانونی وحقوقی خاصی نداره 

پس رل هاتجارب رابرای هم کیشان وهم صنفان بازگوکنند.

ابجیم منم جدا شد سر همین ک خانواده رو دخالت دادن خراب کردن همه چیو

بدتر میشه بچه هم باشه این وسط از اون بچه هم بدون میاد خانواده‌ها 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چرا باید یه زن به جای عشوه و ناز فحش بدهمطمئن باش اگه زیر یه سقف برید همین رل یه روزم تحمل نمی کنهزن ...

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

@niniyar‍ 

نی نی یار عزیز توضیحات لازم و کامل رو دادم در قالب یک پیام جدا که من چیا گفتم و منظورم چی بوده ولی شما خودت بیا جلوی این حجم از توهین رو بگیر اصلا حوصله شنیدن یک مشت اراجیف و حرف بی ارزش رو ندارم پس یا الان ایشون رو از سایت تعلیق میکنی یا من همین الان با پشتیبانی تماس میگیرم ببینم گناه من چی بوده که فقط بخاطر یه نظر ساده انقدر باید توهین بشنوم 

از الانم هر کسی که توهین کنه من اسکرین شات میگیرم از پیام کاربرها و خداشاهده دارم قسم میخورم به پلیس فتا گزارششون میدم  

اخه عقده شده بود هميشه بهم فحشاى زشت ميده

اتفاقا کار خیلی خوبی کردی و اشتباه کردی بار اول که باهات اینجوری حرف زد همین کارو نکردی که عادت نکنه 

الآنم محکم باش و با همسرت سرسنگین باش تا اول تلاش کنه از دل شما در بیاره و بعد تلاش کنه از دل خانوادت در بیاره تا یاد بگیره وقتی عصبی میشه قرار نیست ببخشید مثل یه لات چاله میدان رفتار کنه 

فحش و ناسزا و بدهنی از طرف هر کدوم از طرفین اصلا قابل توجیه نیست وقتی شما میگید همیشه هم تکرار میکنه پس دلیلی به پنهان کردنش نیست تا جایی باید پنهان کاری کرد که دیگه جان به لب نرسه 

همسرشما هم از اینکه شما اینقدر این عیبش پوشوندی سواستفاده میکرده بنظر من بهتر بود اول به خانواده خودش میگفتید بعد به پدر خودتون حالا هم نگران نباش بذار یه مدتی پدرمادرت باهاش سنگین باشن حساب کار بیاد دستش طوری نمیشه 

این شرمندگی و خجالت هم حقش بوده

حداقل اینه دیگه احترام زیادی براش نمیزارن میفهمه مراقب رفتارش باشه احترام احترام میاره بی احترامی هم بی احترامی هرچند خونوادت مودبانه و منطقی برخورد کردن وگرنه اون حرفارو برمیگردوندن به خونواده شوهرت

اساتیدی که نظر دادید 

واقعا خودتونم باشید با نری که بهتون بگه حروم زاده ادامه میدید باز باهاش حرف میزنید غذا می‌خورید و می خوابید 

چقد چیزای افتضاح اینجا عادیه انگار ن انگار😐😐