من وهمسرم سر بچه بحثمون شد وايشون رفتن اتاق به من فحش دادن گفتن حروم زاده ولد ز ن ا و…..منم اون لحظه خيلي ناراحت شدم وفشار روانيم زياد شد زنگ زدم پدرم گفتم بيا خونمون كارت دارم وجلو پدرم بعد چند سال گفتم كه همسرم خيلي بي اعصابه وموقع بحث به من فحشاى ركيك ميده حتى من قبلش خونه مادرم بودم وقتي بحث شد گفت تو همون سگدونى ميموندي من يه سالم ميشد دنبالت نمي اومدم،پدرم اصلا باورش نميشد چون هميشه همسرم جلو خانوادم محترم بودن وپدر خيلي خيلي منطقي برخورد كردن با همسرم ومن صحبت كردن قرار شد من خونه خودم بمونم،اما امروز پدر ومادرم گفتن ما ديگه اصلا خونتون نميايم يه مدتم همسرت نياد روز پدر ومادر هم كادو نيار ما اصلا توقع همچين رفتاري از همسرت نداشتيم و ديگه اون احترامى كه پيش ما داشت تموم شد چون وقتي به تو فحش داده يعنى به ما فحش داده،حالا به نظرتون چيكار كنم؟
عزیزم طلاق بگیر چطوری با آدم بد دهن میتونی زندگی کنی؟
من ۳ساله رل دارم تو بدترین دعواها و سختی ها حتی بدترین فحش هارو شده من بدم ولی بدترین حرف رلم به من بی ادب بوده به ولله قسم ،طلاق بگیر چطوری میتونی با یه آدم بد دهن زندگی کنی این الان اینطوری عین آب خوردن فحش میده فردا پس فردا میخواد چیکار کنه؟مگه پرنسسع؟چرا باید یه مرد قدرتش رو با فحش دادن به رخ زن بکشه؟
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اونای که میگن به خانوادت نمیگفتی تا کی چیزی نگه بلاخره باید یه روزی جلوش وایسه که اگه سری بعد بخاد بره قهر یا اقدامی کنه حداقل خانوادش بدونن وضعیت زندگیشو
کاربری دس دو نفره من و مامانم تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارههههمیشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
خواهر منم یه بار قهر اومد و صاف نشست هر چی شوهرش گفته بود رو گفت خالی شد بعد یکی باید پدرم رو آروم میکرد خود خواهرم آروم شد و حتی قصد برگشت ولی پدرم گفت عمرا خلاصه همون کار باعث شد تا طلاق رفت چون پدرم گفت تا طلاق پشتت هستم بری نه من نه تو
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
اصلا و اصلا کارت درست نبوده . شوهرت یا هر چی هر چیزی هم بهم بگین بعد دوروزه باز پیش هم عاشق و معشوق میشین ولی این کارت باعث شد رابطه خانوادت هیچوقت با شوهرت دیگه درست نشه همچنین خودتو جلو اونا هم کوچیک کردی و حقیر
اونای که میگن به خانوادت نمیگفتی تا کی چیزی نگه بلاخره باید یه روزی جلوش وایسه که اگه سری بعد بخاد ب ...
جلوش وایسه لان با گفتنش بهتر شد یا بدتر؟!
مگه مدرسه هست بریم باباهامون رو بیاریم ؟!
دعوا داری خب بگو صحبت کنید اینکه ب شما فحش داد شد راهکار خواستن؟!
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
اونای که میگن به خانوادت نمیگفتی تا کی چیزی نگه بلاخره باید یه روزی جلوش وایسه که اگه سری بعد بخاد ب ...
الان گفت چی شد ؟؟؟حالا وه گفته مس باید با پدرش میرفت یع مدت تا ادب بشه وقای گفته و مونده اون وقیحتر میشه مخصوصا که مدر هیچ کاری نکرده فقط گفته همسرت نیاد خونمون همین خب شوهرشم میگه نمیرم به جهنم
اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔