2777
2789
عنوان

گولم زدن فرش هارو برد پول نداد😭🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 61857 بازدید | 230 پست

عزیزم نباید همنجوری می دادین

الان بخشی از دزدی ها شده باروش خدشه دار کردن احساسات مردم

که بعد به هدفشون برسن... 

حالا نگران نباش ان شاء الله زود دستگیر بشن

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شبا ک درجا نمیاد

در جا نمیاد اما میشه چک کرد شبا شده یا نه 

در عجبم این همه پیامک میاد که شیوه کلاهبردارا اینه بازم متوجه نمیشید مثل اون خانوم که ۱۴۰ ملیون طلاشو داده بود

حالا برید شکایت کنید بلاخره از شماره تماس شماره پلاک چیزی ممکنه پیداشون کنن حداقل چند نفر دیگه هم اینجوری کلاه سرشون نره

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

اون قسمت که باید بزنی پول بابت چی داره جابجا میشه، یه گزینه هست اگر بزنی پول به حساب خودت برمیگرده، احتمالا اینکارو کرده، ببین از طریق بانک نمیتونی پیگیری کنی پیداشون کنی

مامان منم از کارت بابام از اینستا مبل سفارش داد مبل ها رو نیاوردن 

بابام غوغا میکرد انقدر غر میزد 

از مامان بزرگم قرض گرفتیم از سرکوچمون خریدیم آوردیم به بابام گفتیم اون پیج سفارش رو اورد

هنوزم بابام به همه میگه ما اینترنتی خریدیم این مبل رو ولی عالیههههههه 

مرد حسابی  خبر نداری ماهی ۵ تومن داریم قسط اینا رو به مادرت میدیم