2777
2789
عنوان

گولم زدن فرش هارو برد پول نداد😭🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 61857 بازدید | 230 پست
جدیدا ی برنامه ای اومده ک پرداختی رو مثلاا انجام میدن و عکس هم‌میفرستن... این‌اپلیکیشن تقلبی هست و ک ...

پس با نرم افزار تقلبی میتونن اینجوری رسید تقلبی درست کنن.. این اواخر بیشتر از ده بار سر خرید خونه پول شبا کردیم و بهمون شبا کردن.. خداروشکر گیر دزدش نیافتادیم.. بیچاره طرف معامله حق داشته ک اعتماد نکنه بهمون.. من هی توو دلم فوشش میدادم ک چقدر گداس.. نگو یه چیزایی بوده ک من خبر نداشتم!!!

اتفاقات کلاهبرداری متاسفانه بسیار زیاد هست امااستارتر داستان سرا هستمثلا تاپیک زده ۲۵۰ گرم طلا دادم ...

پس گناهش از کلاهبرداری ک گفت بیشتره. من حلالش نمیکنم. 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم یه ماشین فروختم،پولشو شبا زد،تا نشست ب حسابم نذاشتم ماشینو ببره،با اینکه رسیدشو نشونم داد،ولی گف ...

احسنت 

این روش کلاهبرداری که استارتر گفتن خیلی زیاد شده 

جای اینکه توی سامانه مثلا بام یا شبا یا هر جا دیگه بزنن خرید خدمات وکالا یه چیزی دیگه میزنن فک کنم گردش موجودی بود بعد رسیدش هم نشون میده میبینی همه چی درسته اما پول نمیاد به حسابت 

دقیقا چند شب پیش یه پیجی اطلاع رسانی کرد و گفت تا پول نشینه به حسابتون کالا رو بهش ندید  

پس با نرم افزار تقلبی میتونن اینجوری رسید تقلبی درست کنن.. این اواخر بیشتر از ده بار سر خرید خونه پو ...

خونه که با املاک هماهنگ میکنی فکر نکنم سرت کلاه بره

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

احسنت این روش کلاهبرداری که استارتر گفتن خیلی زیاد شده جای اینکه توی سامانه مثلا بام یا شبا یا هر جا ...

خب اون لحظه ک گردش انجام شده موجودی هم بگیری زیاد شده احتمالا دگ؟ پس چجوری بفهمی ؟ ک دوباره قراره کم بشه

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

می دونم ولی موقع وارد شدن به برنامه بانک باید بالای سر طرف وایسیپیام کسر از حساب رو ببینیحساب رو چک ...

نه عزیزم جای خرید کالا و خدمات یه چیز دیگه به اسم گردش حساب میزنن و اتفاقا نشونت میده کسر از حسابم شد و اتفاقا رسید هم میده اما به حساب تو نمیشینه بعد از چند وقت دوباره بر میگرده به حساب خودش 

و درست اینه که تا پول به حسابتون نیومده کالا رو بهش ندید 

این روش کلاهبرداری زیاد شده و توی پیجها میبینم که اطلاع رسانی میکنن این چند روزه 

خونه که با املاک هماهنگ میکنی فکر نکنم سرت کلاه بره

ن بابت صاحب خونه ک ایشون خودش پلیسه و بخادم نمیتونه کلاه بزاره.. بابت فروش طلا و ماشین ک شبا کردن برامون اونارو میگم.. درسته همشون آدرس و مکان مشخص داشتن ولی راجب تاپیکی ک میگن خانومه طلا فروخته گیر کلاه بردار افتاده بابت اون میگم. 

شبا ک درجا نمیاد

شما که میدونستی شبا درجا نمیاد چرا فرشهارو تحویلش دادی میگفتی اینجا باشه هروقت پول به حساب نشست بیاید ببرید آدرسی کارت ملی و شماره تلفنی چیزی ازش نگرفتی؟؟؟ اون یکی دوهفته پیش هم یه کاربر صدوپنجاه میلیون طلاشو فروخته بود دقیق عین همین موضوع، چقدر آدم ناراحت میشه  البته همون اولش باید به خریدشون شک میکردید فرشی که شما هشتادوهشت میلیون خریدید ازمغازه دار کدوم آدمی میاد بخره هشتاد وپنج میلیون  خب میره از همون مغازه داره از صدتا نمونه فرش انتخاب میکنه بجای سه تومن هم پنج میلیون تخفیف میگیره  ، هرفرشی پنج میلیون سود مغازه دار باشه میشه بیست میلیون یعنی نهایت شصت وهشت میلیون قیمت فرشها میشده خریدار جدید که دیگه سود مغازه دارو نمیده که. انشالا بتونی پیداش کنید ببینید با چه ماشینی برده  وانت نیسان کامیونت دوربین اطراف خونه و محلتون رو برید چک کنید شماره پلاک ماشین شاید معلوم بشه  ماشین هم اگه برا خودش نباشه راننده میدونه کجا برده خالی کرده، دوربین هم بهرحال داخل کوچه مغازه ای خیابونی هست . 

خب اون لحظه ک گردش انجام شده موجودی هم بگیری زیاد شده احتمالا دگ؟ پس چجوری بفهمی ؟ ک دوباره قراره کم ...

نه عزیزم توی حساب اون خریدار کلاه بردار  نشونت میده کسر از موجودی حسابش شدو رسید هم نشونت میده دیگه بعضیا میگن اوکی کالا رو میدن و میبره 

بعد میبینه به حساب خودش که فروشنده کالا بوده چیزی نیومده چون مدتی طول میکشه گاهی بعد از چند ساعت یا بسته به زمان معامله فرداش باید به طور طبیعی بشینه به حساب فروشنده 

اما تو نگو که اون خریدار کلاه بردار با اون کاری که کرده (زده گردش حساب )بعد از چند ساعت که پول توی سیستم بانکی و حساب خودش چرخیده پول دوباره به حساب خوده کلاه بردار  برمیگرده