2777
2789
عنوان

چه گناهی کردم قلبم داره مچاله میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 18 پست
قبل اینم بعد کات به رفیقام پیشنهاد میداد همشمن طول رابطه م عذاب کشیدمالانم میکشمپس اون کی تاوان میده ...

اووووو چه موجود پرحاشیه ایه

زاویه دیدت رو عوض کن عزیزم. اون اصلا لیاقت اهمیت دادن نداره. همین بدترین عذابه. به دنیای خودت برس. ما مسئول عذاب کشیدن یا نکشیدن بقیه نیستیم

ما فقط باید دنبال خوب کردن حال خودمون باشیم

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.
اووووو چه موجود پرحاشیه ایهزاویه دیدت رو عوض کن عزیزم. اون اصلا لیاقت اهمیت دادن نداره. همین بدترین ...

اینکه دیگه باهاش نیستم خودش یه ضربه س براش

من کم نذاشتم کلا

ولی انتظار داشتم پشیمون شه نه اینکه بره عشقو حال 

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینکه دیگه باهاش نیستم خودش یه ضربه س براشمن کم نذاشتم کلاولی انتظار داشتم پشیمون شه نه اینکه بره عش ...

عزیزم ذات این آدما عوض نمیشه. فکر نکن اسمش عشق و حاله

آدمایی که تعدد روابط دارن هیچوقت طعم عشق رو نمیچشن. از نظر من تجربه عشق واقعی بزرگترین سرمایه انسانه

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.
عزیزم ذات این آدما عوض نمیشه. فکر نکن اسمش عشق و حاله آدمایی که تعدد روابط دارن هیچوقت طعم عشق رو نم ...

رلی که قبل من داشت متاهل بود

بعدش من بودم

الانم یه دختره خرابه 

این وسط فقط جای من نبود که شبو روزم بشه سرم و پرانول و امپول

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون