2777
2789

ذکر لاحول زیاد بگید

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زیر نظر یه دکتر خوب یه مدت دارو بخور،تا بفهمی چجوریه

من تجربه کردم و خوب بود

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
زیر نظر یه دکتر خوب یه مدت دارو بخور،تا بفهمی چجوریهمن تجربه کردم و خوب بود

چه فایده توی فضای مسموم باشی دوباره درگیر میشی

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

چه فایده توی فضای مسموم باشی دوباره درگیر میشی

ببین دیدت عوض میشه و کم کم انگیزه پیدا میکنی فضاتو عوض کنی، یا از همون فضایی که داری لذت ببری و باهاش کنار بیای

من خودم فضام عوض نشد، ولی دیدم چون عوض شد، از زندگیم لذت بردم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
انقدر درگیرش بودم که برای خودم عادیه همه چیز ولی بقیه هی میگن چرا ناراحتی ولی من درون خودم غرق شدم ن ...

خوشحالم،ولی افسردگی توی وجودم بیشتر شده حتی با اینکه بعضی روزا میگم و میخندم و غم ندارم میفهممش

ببین دیدت عوض میشه و کم کم انگیزه پیدا میکنی فضاتو عوض کنی، یا از همون فضایی که داری لذت ببری و باها ...

چجوری 

خوشحالم،ولی افسردگی توی وجودم بیشتر شده حتی با اینکه بعضی روزا میگم و میخندم و غم ندارم میفهممش

میدونی یهو بخودت میای میبینی با افسردگی یکی شدی نمیشه ازش فرار کرد حتی وقتی میخندی هست حتی وقتی نمیخوای ناراحت باشی 

خیلی سخته