2777
2789

خانما قبولی تو آموزگاری استثنایی راحت تره ؟ یا آموزگار ابتدایی عادی ؟ 

رقابت تو کدوم بیشتره ؟ 

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو اموزگاری خیلی بیشتره سمت ازمون استثنایی خیلی ک میرن

رقابت برا استثنایی کمتره ؟ 

قبولیش چی راحت تره ؟ 

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

استثنایی باید روحیشو داشته باشیا کار راحتی نیست

سختی هاشو بگو

رقابت برا استثنایی کمتره ؟ قبولیش چی راحت تره ؟

ما امسال دوستام همه اموزگاری بودن و رد شدن با وجود شبانه روز تلاش اخه امسال ب نفع سابقه دارا بود  سال متفاوتی بود امسال بعد دوست دوستم  اولین سال بود استثنایی میداد و قبول شدن 

ولی خب روحیه قوی میخاد مثلا من خودم نمیتونم واقعا برم سمت این شغل 

ما امسال دوستام همه اموزگاری بودن و رد شدن با وجود شبانه روز تلاش اخه امسال ب نفع سابقه دارا بود سا ...

اره امسال خیلی سخت گرفتن ...

چرا روحیه قوی میخواد خیلی سخته ؟ 

برا استثنایی مگه لازم نیست سابقه داشته باشیم ؟ 

اره امسال خیلی سخت گرفتن ...چرا روحیه قوی میخواد خیلی سخته ؟ برا استثنایی مگه لازم نیست سابقه داشته ...

اره کلا همه ازمونا آپ اموزگاری دبیری هنر آموزی و استثنایی همه سابقه داشته باشی خیلی جلو می افته 

ولی سابقه دارا بیشتر اول اموزگاری و دبیری شرکت میکنن

توی استثنایی و هنر آموزی ب ندرت اگ سابقه دارا برن و اگ توجه کنی رقابت کمتر بوده این تا جائیه ک من میدونم عزیز

مثلا نمره هنر آموزی واقعا کم تر از همه بوده من تو رشته مکانیکی بچه ها دیدم هنر آموزی دادن مثلا با نمره ۸۵ طرف قبول شده چو رقیب ندارن 

ولی چون امسال اینجوری شد و هر مشاوره ک من شرکت میکنم این اساتید ب همه میگن امسال اگ میتونید برید چیزا دیگ ثبت نام کنید مثلا مشاوره دبیری استثنایی و اموزگاری رقابت زیاده نیاید سمتش فک کنم همه چی برعکس بشه

خودتو تو فضاش در نظر بگیر کار با بچه هایی که عقب مانده ی ذهنی ان یا مشکل جسمی دارن باید دل بزرگی داش ...

فکر کنم کار با اینطور بچه ها برام راحت تره ولی با ۴۰  ۵۰ دانش آموز عادی نمیتونم کنار بیام چون زیادن شلوغ میکنن توقع مادرا بالاست ساکت کردنشون سخته تصحیح ۵۰ برگه امتحانی سخته 

اما استثنایی ها تو یک کلاس از ۱۰ نفر کمترن 

رفتم مدرسه استثنایی شهرمون کلا تو یک کلاس سه نفر بودن 

مادراشونم هیج توقعی ندارن چون وضعیت بچه شون رو میدونن 

اره کلا همه ازمونا آپ اموزگاری دبیری هنر آموزی و استثنایی همه سابقه داشته باشی خیلی جلو می افته ولی ...

ولی هنر آموزی بازم از استثنایی بهتره

استثنایی کمی سخته من کمی شک دارم و در واقع کمی هم ترس دارم و از دید مردم هم فکر میکنم یک معلم عادی دیده نمیشی 

ولی هنر آموزی بازم از استثنایی بهترهاستثنایی کمی سخته من کمی شک دارم و در واقع کمی هم ترس دارم و از ...

اره کلا اعصاب و روحیه میخاد من خیلی دلم میسوزه روحیم نمیخوره ب اونجا نمیتونم  ولی خب میشه بعد چن سال راحت خودت انتقال بدی آپ زیاد سختگیری نیس و البته ۹۹ درصدش پارتی بازیه  دوستم پارسال قبول شد اموزگاری بعد همون سال فرستادنش دبیری  با این ک رشتش آموزش ابتدایی بود مهم قبولیه

اره کلا اعصاب و روحیه میخاد من خیلی دلم میسوزه روحیم نمیخوره ب اونجا نمیتونم ولی خب میشه بعد چن سال ...

من به شخصه از این شانسا ندارم چون نه پارتی دارم نه کسی رو دارم 

آموزش و پرورش اتفاقا خیلی سخت گیره حتی ممکنه اگه اونجا آشنا نداشته باشی از ابتدایی بندازنت استثنایی😑🤦🏻‍♀️

ولی اگه پارتی باشه امیدی هست😒

ولی بازم توکل به خدا‌...

خدا برا ما بهترین پارتیه ...

عزیزم یه سوال منابع آزمون استخدامی ابتدایی با استثنایی کاملا یکیه ؟ 

اره کلا اعصاب و روحیه میخاد من خیلی دلم میسوزه روحیم نمیخوره ب اونجا نمیتونم ولی خب میشه بعد چن سال ...

مصاحبه ی آزمون استثنایی چطوریه 

میشه از دوستت که استثنایی قبول شده بپرسی ؟