2777
2789

چیکار کنم...بد اخلاق..‌بد دهن‌‌‌‌‌‌...هر جا باهم باشیم از آخرش دعوامون میشه باهم نه می تونیم مهمونی و مسافرت بریم از بس خودشیفته ست...نه بازار...اصلا باهم تفاهم نداریم...خیلی هم پرو و زورگویی خودش میره رفیق بازی مسافرت هر وقت میخواد می‌ره میاد ..‌13سال تحملش کردم به وقت هاییم حرف طلاق میشه میگه مهریه تو ببخش بچه هام بزار خودت برو...؟چرا 13سال عمرم و تلف کردم هر وقت خواستم طلا هامو ببرم به زور همه رو گرفت ...نمی دونم چرا موندم....حوصله ساختن یه زندگی دیگه رو ندارم

شوهر منم خیلی اذیتم میکنه خیلی زور گوعه همیشه هم قهر میکنه تا منتشو بکشم خلاصه که پنج سال باهاشم ولی اندازه یه ادم پنجاه ساله شدم قلبم پیر شده دیگه شورو اشتیاق جوانی نداره

خدا به دادمون برسه خدا خودش یه راهی بزاره جلو پامون به خدا اگه بچه نداشتم میرفتم که میرفتم 😔 حیف بچه دارم اونم دختر و دلم نمیاد اذیت بشه هر چی باشه من اونو به این زندگی اوردم پس نباید پشتشو خالی کنم .

22 سالمه 18 سالش تو خونه بابام زجر کشیدم 5 سالشم اینجا بقیشم بزار بدتر بشه فقط دخترم اذیت نشه همینو میخوام از خدا 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهر منم خیلی اذیتم میکنه خیلی زور گوعه همیشه هم قهر میکنه تا منتشو بکشم خلاصه که پنج سال باهاشم ولی ...

اگه خیلی روابططت خراب هست اشتباه منو نکن...بچه باید عشق ببینه ...نه دعوا

اگه خیلی روابططت خراب هست اشتباه منو نکن...بچه باید عشق ببینه ...نه دعوا

نمیزارم دعوا ببینه مدام باهاش بازی میکنم میخندونمش وقتیم که دعوا بخواد بشه یا نیست یا هم سریع میرم تو اتاق که نبینه چیزیو .خاک تو سرم میدونم حماقته محضه ولی به شوهرم وابستم هیچ جوره نمیتونم دل بکنم 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫