2777
2789

اعصابم بهم ریخت

یه دختر ناز کوچولو پرمو 😭با لباسای قشنگ وبچه فوق ریز😞

مادرش ۵۸سالش بود گفت بچه دار نشدیم ودر آخر تصمیم به رحم اجاره گرفتیم خیلی خیلی پیر بود😞

دلم برا بچه سوخت واسش شیر خشک درست کرد قشنگ حل نشده بود😞گفتم خانم خوب حل نشده گفت اشکال نداره

گرسنش بود والی خودم متوجه بودم😞

بعد یه خانم دیگه گفت وااا بچه دل درد میشه باید خوب حل کنی  گفت عههه پس نمیدونستم خطرناکه

فک کن دختر بشه 20سالش مادر۸۰سالشه

به نظرم عین خود خواهی بود ومن هنوز فکرم پیش اون دختر بچه کوچولو ناز موند😞

الان همش میگم با این سن یعنی چطور تخمک داشته

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

فریز کرده بوده 

هر انتخابی یعنی خودت رو از انتخاب های دیگه محروم کردی 

اون بچه هم امکانات دیگه ای توی زندگی داره

رحم اجاره ای دلسوزی ندارد فقط کاش مامانه قبلش مراقبت های نوزاد رو خوب یاد میگرفتن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فریز کرده بوده هر انتخابی یعنی خودت رو از انتخاب های دیگه محروم کردی اون بچه هم امکانات دیگه ای توی ...

نه اوپرا جان

بحث من اینه چرا تو سن پیری؟؟

کاش جوان بود اقدام میکرد

خب چرا وقتی جوان بوده این کارو نکرده😥

شما نمیدونی توی چه سنی فریز کردن که

من ۳۴ سالگی فریز کردم

الان چهل و چهار سالمه ولی تخمک های فریز شده ام برای اون سن هستن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

خب چرا وقتی جوان بوده این کارو نکرده😥

همسایه ما هم ۴۸ سالکی باردار شد دوقلو 

با تخمک فریز شده

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
احتمالا تخمک هم اهدایی بوده.چقدر مادر و پدر شدن سخته .تو حتی مسئولیت بچتو داری حتی زمانی که فوت کرده ...

هییی

اتفاقا خانمه مهربون بود ولی ولی اصلا بچه داری بلد نبود مشخص بود سنش بالا بود

دلم برای دختر کوچولو تو بغلش سوخت😞

من نمیدونم خودخواهیه یا نه ولی اینو میدونم دخترا بخاطره پول با یه پیرمرد ازدواج میکنن الان اون دختره با اون سن والدینش خونه ماشین بهترین امکاناتو براش فراهم کردن لزومی نداره توی ۲۰ سالگی شوگرددی بزنه با پول پدرومادرش عشق و حال میکنه چه بسا شاید همون پدرومادر توی ۲۰ـ۳۰ سالگی اون امکاناتو نداشتن . بازم نمیدونم نظر شخصی بود

من نمیدونم خودخواهیه یا نه ولی اینو میدونم دخترا بخاطره پول با یه پیرمرد ازدواج میکنن الان اون دختره ...

دختر عین عروسک بود ونوزاد بود خیلی ملوس بود

اسی این چیزا نگرانی و غصه نداره، شاید هزارتا امکانات دیگه برای اون بچه هست که میچربه به سن بالای والدین 

منم تصمیم دارم توو سن بالاتر بچه دار بشم که هزار و یک دلیل که برای ودم منطقیه اما اطرافیان مدام میگن نهههه توو سن بالا نههه

ضمن اینکه اون خانم شاید تلاش‌ش رو توو سن پایین هم کرده. روز به روز علم داره پیشرفت میکنه شاید اونموقع نمی‌شده الان میشه 

یکی از دوستا ما توو سن بالا بچه به سرپرستی گرفت الان خیای هم اوکی هستن و بچه هم با سن پدر و مادرش مشکلی نداره 

در کل این چیزا به هزارتا عامل بستگی داره شاید ما یکی از عوامل رو ببینیم و ناراحت بشیم، اما بقیه عوامل خیای خوب باشن 

اسی این چیزا نگرانی و غصه نداره، شاید هزارتا امکانات دیگه برای اون بچه هست که میچربه به سن بالای وال ...

متاسفانه سر وضع خانم به آدم پولدار نمیخورد واطلاعات خیلی کمی برای بچه داری داشت