2777
2789

خونمون 350 متره خیلی تمیز کردنش سخته البته بگم جنوب هستیم نیاین بگین پز میدی یه اتاقی تمیز میکنی میری میبینی اون یکی اتاق بهم ریخته اونجا رو تمیز میکنی میبینی آشپزخونه اونجا رو هم تمیز میکنی آشپزخونه دوم هم داریم بعد  میبینی سالن بعد میری میبینی حیاط زیر گل هست میشوری تمیز میکنی  من موندم  اونایی که شاغل هستن چجوری میرسونن 

اونا که شاغلن ۳۵۰ متر خونه ندارن 

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما حالا خونمون اندازه شما بزرگ نیست ولی دخترم و شوهرم به شدت شلخته ان به پسر نوزاد دارم . یعنی هر روز صبح پا میشم به دختر و شوهرم صبحانه میدم میفرستمشون سرکار بعد باید بشینم بچه داری ازونور خونه تمیز کنم بعد به فکر شام باشم . عصر ام که میان خونه تر میزنن تو خونه باید پشت سرشون بیوفتم تمیز کنم  منم همیشه کن میارم بیست و سه سال همین بدبختی رو هر روز خدا دارم یعنی یک روز نیست من با آرامش استراحت کنم