2777
2789
عنوان

دلم واس خود بی گناهم می‌سوزه🖤

140 بازدید | 18 پست

یسری چیزا هست که اصلا یادم نمیره:))

نمیتونم هضمش کنم واقفنن 

شدههه عاشق پسری باشی که سر سوزن دوست نداشته باشه و شبیه کسایی که ازت متنفره رفتار کنه باهات:)؟ و همش بهت بگه تمومش کن و تحقیرت کنه؟

بعدشم زندگی خودشو داشته باشه.. کلییی چیزا تجربه کنی؟

شدهه رفیقی که تکه برات و حاضری قلبتو براش بدی سرسوزن شبیه ت نباشه؟!

شدهه تو مدرسه از زنگ ورزش بترسی؟!:)

شدههه اکیپی باهات دعوا کنن و ت وهیچکی پیشت نباشه؟!

یا شده خانوادت جوری تحقیرت کنن که از خودت بدت بیاد که متنفر بشی از زندگیت و عادی زندگی کنن و انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده؟

یا شدهه از چیزایی که دوسشون داری دور دور باشی؟!

خیلیی درد دارم.. درونم پوسیده س.. من دیگ آدم قبل نمیشم:)🖤 دردای من زیاده کسی مرحم دردام نیست:) 

هیچوقت کسی نبود پیشم.. هیچوقت کسی نفهمید دلیل بی محلیام چیه🤝

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

بعضی وقتا بد شانسی هامونم از سر خوش شانسی هستن اینو بعدا متوجه اش میشیم!!

دلخوشیام رفت همه چیم ینی قلبم درد میکنه:)منی که به همه عشق دادم حقم این نبود هیچوقت:))

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلخوشیام رفت همه چیم ینی قلبم درد میکنه:)منی که به همه عشق دادم حقم این نبود هیچوقت:))

بعضی وقتا ی چیزی هایی ک میخواییم نمیشه در عوضش بهترشو تو اینده بدست میاریم دیدم ک میگم

خدایا شُـکرت، ک دست بنده ها تو میگیری نه مچ شونو...!

این طوری ک سن رو گفتید سنی ندارید ک فعلا اول راه هستید

نوجوونیم یه طوری بود که از جوونی ترسیدمبدترین دورانم بود:)

۱۷ سال الانم نوجوونی ک  بعضی وقتا ما ی چیزی هایی رو نمیبنیم همین سلامتی ک از هر چیزی با ارزش تره و این ک خیلی وقتا همه چیو هم ب دید منفی نگاه میکنیم  ی بارم مثبت بین باشیم بد نیست مثلا اگه این اتفاق میافتاد  شاید خیلی بدتر میشد.!

بعضی وقتا ی چیزی هایی ک میخواییم نمیشه در عوضش بهترشو تو اینده بدست میاریم دیدم ک میگم

اره واقعا حق با شماست

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕

از زنگ ورزش میترسیدم

اره عشقی که تبدیل به نفرت شد رو تجربه کردم و چقدر عجیب و هنوزم پر از سواله برام...

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕

هرچی ک بزرگتر بشی درد اینا برات کمتر میشه 

انقد بیشتر تو این دنیا تحقیر میشی ک یادت می‌ره اکیپ دوستانت تورو نخواسته

یجایی از زندگی می‌رسی ک میبینی حتی تو خونه مامان یابانم اضافه ای

یجایی از زندگی می‌رسی ک هرلحظه دلت میخاد نباشی

قوی شو تا بتونی این روزا و هم بگذرونی 🥲💔

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

از زنگ ورزش میترسیدماره عشقی که تبدیل به نفرت شد رو تجربه کردم و چقدر عجیب و هنوزم پر از سواله برام. ...

خیلیی سختههه:) آدم حس میکنه زشته حس میکنه خیلیی بده و حوصله سر بر

هعی خدا

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

خیلیی سختههه:) آدم حس میکنه زشته حس میکنه خیلیی بده و حوصله سر برهعی خدا

میفهممت ولی خب میگذره...خدا روزایی رو سرراهت میذاره که روزای تلختو فراموشش کنی

هرچی ک بزرگتر بشی درد اینا برات کمتر میشه انقد بیشتر تو این دنیا تحقیر میشی ک یادت می‌ره اکیپ دوستان ...

نهههه خب نمیخوام بد باشه:)

من همین الانشم دارم اینایی که میگیو تجربه میکنم.. 

فک کن مامانت بهت بگه از خونم برو بیرون و همش بروت بیاره همه چیزو.. بگه تو خونه من غذا میخوری حرومت بشه و...

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍