2777
2789
عنوان

شما با این آدما کنار میاین یا نه

54 بازدید | 10 پست

فرض کنین دوستتون۱۷سالشه اینجوری باشه باهاش کنار میاین یا نه

دختره به شدت افسردگی داره اما هیچوقت اون حس بد درونشو به مشا انتقال نمیده،هروقت ناراحته جای گریه میخنده،خنده که میگم دست خودش نیستا،یهو بره تو مود خنده دیگه غیر قابل کنترله عین اینا که مواد کشیدن

یکمم بچه شیطونیه خیلی رفتاراش تو چشمه،خیلیم پر انرژیه بخدا ساعت۷صب یه شوخیای با آدم میکنه یجوری انرژی داره که من میمونم اینا چرا همچینه

درکل آبرو و اینا نداره هیچجا،چون اصلا نمیتونه خندشو کنترل کنه و بی دلیل میخنده بلندم میخنده،رفتاراشم ضایعس عین اینا که مواد زدن رفتار میکنه با اینکه اصلااااا حتی لب به سیگارم نمیزنه

خیلیم ناخاسته رفتاراش تو چشمههه خیلی تو چشم نمیدونم چرا

تو چند سالته ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این تفلکی زخم بزرگی خورده ‌حالش بده این خنده ها تلخ تر از گریست براش مشاوره بگیر تنهاش نزار بد تر میشه من خودم  افسردگی ندارم ولی توی کلاسمون توجه همه بهمه همیشه میخندم میگن پر انرژی هستی  بیرون ولی سرسنگینما از اینکه توته همه بهم باشه خوشم نمیاد تو کلاس پیش دوستام از خود بی خود میشم هر کاری هم کنم توی چشم بچه های کلاسه خودمم از مسخره بازی‌ام خسته شودم

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

این تفلکی زخم بزرگی خورده ‌حالش بده این خنده ها تلخ تر از گریست براش مشاوره بگیر تنهاش نزار بد تر می ...

کاری ازم بر نمیاد بخدا

این تو چشم کل مدرسستتتت همه به خنده هاش میشناسنش،همیشه مدیر و ناظم و دبیرا رو این زومن نفس بکشه گیر میدن بهش

کاری ازم بر نمیاد بخدااین تو چشم کل مدرسستتتت همه به خنده هاش میشناسنش،همیشه مدیر و ناظم و دبیرا رو ...

منم تو کلاس و مدرسه اینطوریم فقط کلاس و مدرسه خیلی بده همین که همه روش زومن افسردش کرده شاید 

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘