2777
2789
عنوان

جغرافیام دو شدممم از بیست

146 بازدید | 22 پست

سیسیا  هفته پیش امتحان جغرافیا داشتیم،من رفتم سر جلسه امتحان نشستم قرار بود سوالارو خودمو بنویسیم...سوالارو نوشتم بعدش اومدم یه نگاه کلی انداختم به سوالا دیذم هیچکدومو حتی یه کلمه هم بلد نیستمممم انقد استرس گرفتم قلبم درد گرفت قرصم خوردم اثر نکرد،دیکه خود دبیر گفت بیا ببرمت بزارمت تو دفتر یکم بهت برسن...خلاصه رفتم بهم دمنوش بهارنارنج دادنو بردنم یجا بخابمو از این حرفا...بعد ۲۰دقیقه حالم بهتر سد رفتم سر کلاس...

آخر کلاس دبیر گفت ورقتو بده...گفتم چرا؟گفت بدههه بزور ازم گرفت منم یه سوالو اونم نصفه نوشته بودم،،،

امروز نمره هارو وارد کرد،دیدم برگمو تصحیح کرده بهم ۲داده،تو کارنامه آبانو همین ۲رو گذاشته

دیگه هیچی نگفتم ولی خب آخه خودش گفت نگران امتحانت نباش و هواتو دارمو از این حرفا...

حالا چیکار کنممم؟من همه نمره هام بالا۱۸،نمیدونم با این چیکار کنم واقعا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فدای سرت ،بخدا به هیچ دردی نمیخورن

منم سر امتحان مستمر فصل دو زمین شناسی یازدهمم همینطوری شده بودم نمره ۱۶گرفتم تاثیری نداشت واقعا

یه‌رنابسپاراز‌ بدبخت‌ که‌‌ مهار‌کننده‌ حروم‌لقمه سدآرزوهای کوچیک وخوشگلش شده❤️😕

خب ولی اگه کامل سر جلسه بودم قاعدتا از دانسته های قبلیم یه چیزی میرسید به مخ معیوبم😂🥲

حالا که چیزی نشده ان‌شاءالله دفعه ی بعدی با آمادگی کامل برو سر جلسه امتحان 

اینم مثل امتحان های زندگی 

همیشه که آدم نمیشه بیست بگیره 

پس تجربه چی میشه 

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺
نه نمیشم چون جغرافیم کلا ضعیفه😂😂 نه یازدهم  انسانی

رشته انسانی کلا حفظیجاته و جغرافیا رو باید کلا تصورش کنی چرا بیشتر مرور نمیکنی تا 19 حدااقل بگیری حالا 20 شاید معلما خودشونم ندن 

با مدیر در میون بزار..یا به خود خانمه بگو که یه امتحان دیگه بگیره ازت‌‌..

مدیرمون از دبیره بدتره

دبیر کتکم بزنه مدیر میگه حق داشته همینه که هست

دیگه وقت نیست نمره هارو تا امروز وقت داشتن رد کنن