2777
2789

مخصوصا تو مهمونیای سمت خودشون تازه خانوادشون داغونن ولی مثلا روم زومه ک چقدر کمک کردم کجا چیکار کردم کجا بلند خندیدم کجا حرکت خوب کردم کجا حرکت بد کردم،لباسم چیه کوتاه بلنده عصبانی شدید میشه سر اینکه مثلا اینترنت گوشیت چرا روشن، چرا گوشیت تو ماشین از دستت افتاد، چرا ارایشت ماسیده مثل بقیه دخترا صاف نیست چرا رو لباست خط و لک افتاده چراظرف داری میشوری تو سینک اشغال خورده و کف قاطی شده و بعد توهین میکنه سر بعضیاش واقعا عصبانی و پرخاشگر میشه و قهر میکنه و من باید اشتی کنم،گریه هم کنم بیتفاوت میگیره میخوابه یا با عصبانیت نگاه میکنه،واسه عروسی  همزمان چندجا کار میکنه و همه چیو به جون میخره ولی من کنارش یه سره استرس دارم،کوچکترین اعتراضی کنم با کلی مهربونی یهو پرخاش و عصبانبت و وحشتناک نگاهم میکنه

تو خونه ی بابام میبینه کمدم مرتبه یا نه لوازم ارایشمو نگاه میکنه ببینه قوطیاشون تمیز یانه پس داده باشه با حالت چندش برخورد میکنه،تو جمع سمت ما خیلی اروم ولی سمت خودشون باشیم درگوشم باصدای اروم پرخاش میکنه میترسونتم اگر اونچیزی ک قبلا گفترو انجام ندم،مثلا سمت دیگه ی مهمونی نشسته میوه تعارف کردن من نمیخوردم برنداشتم بعد اوند میگه تو چرابرای من برنداشتی وسط جمع چشم غره رفت میگه تو از قصد اینکارارو میکنی ک منو عصبانی کنی

تو خونه ی بابام میبینه کمدم مرتبه یا نه لوازم ارایشمو نگاه میکنه ببینه قوطیاشون تمیز یانه پس داده با ...

مشاوره هم رفتیم شماوره گفت تو مامانی و داری این دخترو اذیت میکنی و رک همه چیو گفت بعد به نامزدم گفت میدونم این حرفارو دارم بهت میزنم دلت میخواد بلند شی منو بزنی ،بعد نامزدم با نیشخند نگاهش میکرد،بعد نامزدم گفت حاج اقا این بطری ابی ک گذاشتید اب معدنی نیستا توشو اب شیر پرکردید نگید ما نفهمیدیم...اعصابم بهم ریخته...اوایلم چتاشو با یه دختر دیگ خوندم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم در اسرع وقت جدا شو فقط، سخته اما ارزشش رو داره

لیاقتت این نیست، حیف میشی

این آدم دو سال دیگه کاری می‌کنه التماس کنی تو تیمارستان نگهت دارن و ترخیصت نکنن که یه وقت برنگردی پیشش

کنترل‌گره

شکاکه

وسواس فکری داره

کنترل خشم داره

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

صد در صد میگم

شوهرت مشکل داره

احتمالش هست اختلال وسواس داشته باشه

ولی فقط همین نیست، ممکنه پارانوئید هم قاطیش باشه

و حتی دوقطبی

حتماا اگر زندگیت مهمه قبل از عروسی با یه روان پزشک یا روان شناس حرف بزن

اول خودت تنها برو علائمشو بگو بعد با نظر دکتر قضیه رو پیش ببر

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
یغنی واقعا همه چیو باهم داره ها دیونس

آره واقعا نگران اسی شدم😢💔

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

اره ولی اصلا مهم نیست انقدر میترسم ازش و بهم ریختم دلم میخواد فرار کنم موضوع اینجاس ثابتم نمیتونم کن ...

پدر و مادرت چی ؟؟؟، 

من شوهرم ی اخم میکنه جوری عصبی میشم عالم و آدم میفهمن