2777
2789
عنوان

همه مردا بی ذوقن یا من حساسم

933 بازدید | 79 پست

براش کلیپ عاشقانه میفرستم فقط واکنش قلب میده😕

نمیدونم به عنوان پسندیدنه یا قلبه 

😕 من ناراحتم الان

نامزدیم دوست پسر نیست

دیگه براش کلیپ عاشقانه نمیفرستم

همیشه همچین میکنه😬😕

اول خواستم غر بزنم بعد گفتم ولش اصلا ارزشش رو نداره

همه مردا بی ذوقن؟

کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔

نه 

بگو بهش 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ن همه اینجوری نیستن

خب یسریابروز نمیدن اهل اینچیزا نیستن

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

هرکی یه مدله زبان عشق یه مرد ممکنه زبونی باشه یکی هدیه ست یکی وقت گذروندنه یکی خدمت کردنه

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

اکثرا همینن 

مال منم اولاش همین بود الان فهمیده من ذوق دارم خودشم میفرسته برام چند شب پیش یکی فرستاده بود تا صبح صد بار نگاش کردم 1 دقیقه ای بود زود تموم میشد باز میذاشتم از اول در این حد تباااااااااهم

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای روز کنکورِ😍

هرکی یه مدله زبان عشق یه مرد ممکنه زبونی باشه یکی هدیه ست یکی وقت گذروندنه یکی خدمت کردنه

حقققققق

مال من توجه میکنه هدیه گاهی وقتشم میده ولی زبون ریختن بلد نیست

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای روز کنکورِ😍

شما متاهلی؟

بله

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

خب منم اینطوریم!! ابراز علاقه ماها فرق داره!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.