2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه والا من خیال کردم شصت به بالا باید باشن دست دوماشون ..

عزیزم موتور دست دوم که طرح فرسوده نباشه 40 تومن به بالاست بقیه قدیمین که اگه پلیس بگیره دیگه پس نمیده یا خیلی داغونن

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
15 آخرش آره پیدا میشه.

عزیزم با 15 میلیون یه موتور داغون پلاک قدیمم نمیدن

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
عزیزم موتور دست دوم که طرح فرسوده نباشه 40 تومن به بالاست بقیه قدیمین که اگه پلیس بگیره دیگه پس نمید ...

خب بنظرتون یه موتور خوب در حد شصت میلیون میشه گیر آورد توی دیوار؟ از اون موتور قدیمیا میشه مدل و قیافه ش؟ یا میشه با این پول جدیدتر هم گرفت اما دست دوم

خب بنظرتون یه موتور خوب در حد شصت میلیون میشه گیر آورد توی دیوار؟ از اون موتور قدیمیا میشه مدل و قیا ...

نه عزیزم میشه با 60 تومن یه موتور 200 یا 150 ترو تمیز خرید که قدیمی هم نباشه، ما چند وقت پیش برای آشنامون یه موتور 40 میلیونی خریدیم خوبم هست اما از اون موتور جدید ها که بهشون میگن کلیک فکر نمیکنم بشه بازم یه قیمتی بگیرین 

نه عزیزم میشه با 60 تومن یه موتور 200 یا 150 ترو تمیز خرید که قدیمی هم نباشه، ما چند وقت پیش برای آش ...

ممنونم از راهنماییتون عزیزم 

انگیزه بیشتری گرفتم برم پس و جو کنم توی دیوار ❤️