2777
2789

خانومش کم سن هس و بنظرمیاد زیاد اداب معاشرت بلد نیس

مثلا با مهمون صحبت نمیکنه زیاد و تحویلش نمیگیره 

یمدت اینطور رفت و امد کردیم و من گذاشتم پای سن کم و بی تجربگیش

سری اخر که رفتیم خونشون، هی من صحبت میکردم و حرف می انداختم ولی دیدم اصلا تحویل نمیگیره و همش توی گوشی هس ،نشسته بود یه گوشه و فقط تو گوشی چت میکرد!

من دیگه از اون شب گفتم بمیرم هم پامو تو اون خونه نمیزارم و شوهرمم واقعا ناراحت شده بود از رفتارش و بی احترامیش

الان شوهرش بعد اون چندین بار دعوت کرده و شوهرم پیچونده 

هی اصرار و دعوت پشت دعوت 

اخرش گفتم یجوری بهش بفهمون بخاطر رفتار همسرش ناراحت شدیم،تاکی میخوای بهانه بیاری الان ده باره که دعوت میکنه یچیزی میگی ولی اون دست بردار نیس(خدایی شوهرش برعکس همسرش مهمان نواز بود و احترام میزاشت)

الان بنظر شما کار درست چیه

الان دو ماه میگذره و باز اون اقا زنگ میزنه و دعوت میکنه

شوهرم بهش بگه دلخور هستیم اصلا چی بگه و چیکارکنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اون چندبار دعوت گرفته شمام تعارف زدید دعوت کردید 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

شوهرتون به همکارش بگه با خانمتون مشورت کردین ؟ صحبت کنین ان شالله یه تایمی که هر دوتون اوکی بودین بیایم 

شما هم دعوت کردین؟

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
شاید درونگراعه ولی به هر حال باید با مهمون خوشرو باشیمن که به شخصه خودمو جرر میدم و شوخی و خنده که ب ...

منم دقیقا همینطورم و رفتارمو دیده بود

اتفاقا اصلا درونگرا نیس و رفتارشو با بقیه فامیلاش توی یه عروسی دیدم

خب شاید خوشش نمیاد چرا اجبار کنیم