2777
2789
عنوان

چندوقت پیش رفتیم خونه همکار شوهرم بعد خانومش

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 51 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم وقتی خونه شما هم میومد همچین رفتاری داشت؟ یا مثلا خونه شما خوش برخورد بوده؟

ن اتفاقا بخاطر همین موضوع گفتم بی تجربه هس تو رفتار ولی دیگه سری اخر خیلی بد برخورد کرد 

دوست شوهرم با خانومش که تازه ازدواج کردن اومدن خونمون 

خانومش یه کلام حرف نزد 

من از هر دری بردم و از هر دری آوردم  از سفید به سیاه چیدم ولی دریغ از یه کلام صحبت 

فقط تک کلمه  یا بله و خیر 😂

با اون همه تدارک که دیدم یه تشکر خشک و خالی هم نکرد و سفره هم کمکمون ن چید و ن جمع کرد 

حالا خودم مهمونی میرم  جدو آباد طرفو میارم جلو چشاش تا بزاره ظرفا رو هم بشورم  اینقد میگم و میخندم که وسطش چندلیوان آب باید بخورم😂😂گلوم خشک میشه دیگه 

ولی خداروشکر بعد اون دفعه ن دعوتشون رو قبول کردیم و ن هرگز دعوتشون کردیم و تمام😉

عزیزمجواب هامو بخون حتما

خوندم.

ببین منم اوایل ازدواج کردیم یکی از همکارای شوهرم اصرار ب رفت و آمد داشت من کلا سختمه با کسی که نمی‌شناسم رفت و آمد کنم خلاصه این آقا ی بار خودشو با پررویی دعوت کرد بعد وقتی اومدن هم دیدم خانومش که حداقل شیش هفت سال از من بزرگتر بود . ده دوازده سال خانه داری کرده بود رفت رو مبل نشست و تو قیافه . با اینکه من قبلش با شوهرم دعوا بودم که چرا بدون هماهنگی با من مهمون دعوت کرده اونم تازه پنج ماه عروسی کرده بودیم و دوماه بود اومده بودیم تهران .هنوز خستگی اثاث کشی تو تنم بود .اما اصلا ب رو‌نیاوردم چند مدل غذا درست کردم با روی گشاده ازشون پذیرایی کردم ...خلاصه همکارش هم آدم مزخرفی بود ولی چون شوهرم آدم کمروییه نمبتونست بگه من دوست ندارم. رفت و آمد کنیم یکی دوبار رفتیم و اومدن بعدش دیگه سر چند تا تیکه که همکارش مینداخت قطع رابطه کردیم .حالا منظورم اصلا ب شما نیست اون بنده خدا حتما انرژی خوبی ازین رفت و آمد نمیگیره شمام که فهمیدین بدون اینکه جنجال تو زندکی او درست کنید رفت و آمد رو کم کردین وقتی او ببینه خودتون اصرار ندارین ممکنه دوباره دوست داشته باشه رفت و آمد کنین دوست نداشت هم مهم نیست .فامیل نیست که حتما مقید ب رفت و آمد باشین 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄