2777
2789
عنوان

تخم کبوتر

241 بازدید | 12 پست

سلام.کسی هست که خودش یااطرافیانش به بچه تخم کبوترداده باشن برای حرف زدن وتأثیرداشته باشه

تعداد رای : 0
نظرسنجی
2
0
0%
5
0
0%

والا میگن الکیه..ولی ما که تاثیرشو دیدیم..فقط زیاد نده حراف میشن خیلی😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخم كفتر شنيدم نه كبوتر ..زنداداشم از خالش كه كفتر داشتن براي پسرم ٦گرفته بود اون موقع دادم خورد و بعدش كلا تخم بلدرچين ميدم ميگن براي به حرف اومدن تخم بلدرچين هم خوبع

خواهرمن خورد الان خییییییییییییییلی حرف میزنه 😐😐ب غلط کردن افنادیم همس ب مامانم میگم چرابچه بود تخم کبوتردادی بش😂

fateme.shj77_@ بچه ها ایدی اینستاگراممه لطفامنولایک‌ نکنییید  مچکرررررررم  

داداش من 😐 والا تاثیر نداش 😂 خودش ناچار شد زبون باز کرد اخر

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

پسرمن تاسه سالگی حرف نمیزد ودیگه میخواستم ببرمش گفتار درمانی وکلاداشتیم دق میکردیم برادر شوهرم کفتر بازه ۱۰ تا تخم کفترگرفتیم وزردشوخام نمک زدم بهش دادم الان ۵ سالشه اونقدر حرف میزنه مخ مارو میخوره واقعا تاثیرداره

بی اثره جاری من داد اخرشم پسرش شش ساله شد بعد حرف زد همه میگفتن دیگه گنگ خواهد ماند

الان چطوره؟یعنی تا ششسالگی هیچی نمیگف؟ متوجهحرفا میشد؟

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره

خیلی زرنگ بود وهست اینقد پانتومیم قشن گ حرف میزد  الان قراربود بره کلاس اول چون دیر بحرف اومده اجازه دادندسال دیگه بره که صحبتاش خوب روون شه

خیلی متوجه همه چی میشد فقط نمیتونست بگه ولی با اشاره خیلیم جالب حرف میزد دکترش میگفت این باعث شده ذهنش فعال تر وباز تربشه