2777
2789

تورو قران جان عزیزت جان هرکی دوسش داری تا تاپیکمو کامل بخون و کمکم کن تا اینجا اومدی 🥺

پدرم خیلی بدجنسه تو این تاپیک قبلیم گفتم چندروز پیش 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/17361750/شما-جا-من-باشید-این-پدر-حلال-میکنید-یا-حاضرید-یروز-براش-کاری-کنید-تورو-خدا-

بیا

بعد برادرمم لنگه خودشه عین خودش 

ظهر هی فحش میداد و کلی ظرف بهم ریخت تا یزره زهرمار درست کرد با پدر نجسم بخورن چون مادرم خونه نیس  صبح من کلی ظرف شسته بودم این همه ظرفا باز بهم ریخت من نشستم زورم اومد چون فحشم داد حالا اون پدر کثیفم اومده هرچیبی فحش تو دنیا بود بهم گفت ج نده ننگ خراب هرزه چرا اینا نشستی اخه من نریخه بودم بهم و میخاستم پاشم بشورم اومد خونه منم چون نمیخام هیچوقت ریخت نحثشو ببینم رفتم تو اتاقم  انقد فحش گفت در گوشام سفت گزاشتم نشنوم فقط

بنظرتون اصن چرا یه ادم مثل من انقد بدبخت بیچاره و خدا زده به دنیا میاد بنظرتون چرا قبلا فحش میداد سست میشدم هزار بیماری  گرفتم چندساله تو دکترام الان دیگه در گوشم میزارم میگم بگو تا بمیری

فقط نمیدونم کجا برم چیکار کنم نجات پیدا کنم

ن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه هیچی نیستم عزیزم یه ترک تحصیلی بیچاره هستم🥲دعا کن درس بخونم برم تو و خدا دعام کن

ببین عزیزدلم 

هر کس مجبور نباشه تو محکوم و مجبوری به درس خوندن ! مجبور

اگر پیش اینا بمونی بی اغراق زندگیت نابود میشه

با هرررر چیزی که در وجودت داری امسال درس بخون با هرررر طوری که توانت هست 

فکر کن پدر و برادرتم وجود ندارن تو جهان هستی 

هر کاری خواستن بکنن 

تو امسال یه رشته خوب تو یه دانشگاه خوب قبول شو 

زندگیت قول میدم زیر و رو میشه

She is working on a bio…

💔🙂

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

الان چیکار میکنی ازدواج کردی؟

ازدواج کردم جداشدممم..ولی خیلی سال پیش بامادرموداداشام ازپیش بابام فرارکردیم ی خونه مستقل گرفتیم الان بابام پیرشده ورنجور گاهی خیبییییلی دلم میسوزه واسش

توتاپیکای مذهبی وختم صلوات وذکر حتماااا تگم کنین🥲😍

۲۰

مقصر مادرانه که فکر کرده هر جوری هست باید بمونه پلی زندگی .چون بچه هاش بچه ی طلاق نشن ...برو سرکار و برو پانسیون زندگی کن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

مادرت مهریه داره ؟؟عقد نامه ش دم دسته ؟؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏