2777
2789
عنوان

ی هفته اس نرفتم خونه نامزدم

242 بازدید | 13 پست

مامانم گیر داده عقدی و اینا چرا نمیری

ولی اصلا حسش نیس ک برم

خودمم تو این ی هفته یه زنگ نزدم ب مادرشوهرم

بنظرتون زنگ بزنم!؟یا چی😕😕

البته اونا هم زنگ نزدن

یکساله ک عقدیم

تو ناخن کاریم ادعا دارم🥰👌🏻#nail artist 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوست من عقد کردن دایم خونه پسرس ، شاید یکی دو روز در هفته خونه خودشون باشه ،ولی بنظر من خیلی کار چیپ ...

من خودم اوایل زیاد میرفتم همش تو خونشون بودم

ولی الان اصلا مث قبل نیستم حسشو ندارم واقعا

تو ناخن کاریم ادعا دارم🥰👌🏻#nail artist 

دوست من عقد کردن دایم خونه پسرس ، شاید یکی دو روز در هفته خونه خودشون باشه ،ولی بنظر من خیلی کار چیپ ...

ارزش خودش پایین میاره من این همه سال ازدواج کرده هفته آیی یک بار ظهر میرم شب برمی‌گردم 

ارزش خودش پایین میاره من این همه سال ازدواج کرده هفته آیی یک بار ظهر میرم شب برمی‌گردم

آره دقیقا ، تازه میره اونجا همه کارای خونه ام رم میکنخ واسه خودشیرینی ، هر چی بهش میگیم نکن فردا روز آدم حسابت نمیکنن میگه نه شما میخوایید زندگی منو بهم بریزین

نظر شخصی من اینه اگه قرار تو عقد همش پیش هم باشن خو عروسی بگیرن برن سر زندگیشون 

اون خونه که فقط متعلق به دختر یا پسر نیست، خب بقیه اعضای خانواده اذیت میشن هر شب هر شب 😂😂 مخصوصا اگه مادر خونه کمکی نداشته باشه برای پذیرایی 

چون مثلا بعضی عروسا یا دومادا وقتی میرن رعایت نمیکنن و کمکی چیزی نمیکنن 

ولی اگه از اول خیلی رابطه شلوغی رو شروع کردید و پر رفت و آمد بودید هم بعد ممکن یه مدت قطع کردن رفت و آمد سوتفاهم ایجاد کنه