2777
2789
عنوان

یعنی من باید چیکار کنم😐 مامانم همش

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 21 پست
فک کنم فقط همسن و سالای خودم منو بفهمنخانمایی ک سنشون بالاتره فقط میگن مامانت ازدواج کنهمن اصلا با ا ...

حق داری عزیزم درکت میکنم من باشم میگم ازدواج کن اما دور من و خط بکش فک کن دختری نداری 

خب شما درک نمیکنیدمن الان نمیتونم بپذیرم این موضوعو و یه ادم جدید وارد زندگیمون بشه الان راحتیم ولی ...

درکتون میکنم ولی اینو که میگید مطمئنا مادرتون ناراحت میشه که تو این سن برای تصمیمات مهم زندگیش باید از بچه هاش اجازه بگیره .همونطور که همسر شما یه فرد جدید هست همسر مادرتون هم به تدریج پذیرفته میشه .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درکتون میکنم ولی اینو که میگید مطمئنا مادرتون ناراحت میشه که تو این سن برای تصمیمات مهم زندگیش باید ...

خب بحث زندگی منم هست 

بعد من اصلا تمایلی به ازدواج ندارم فقط میخوام برم دانشگاه

میدونی مسئله اینجوریه که نه من نمیتونم هیچکیو بپذیرم و نمیخوامم بپذیرم 

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

حق داری عزیزم درکت میکنم من باشم میگم ازدواج کن اما دور من و خط بکش فک کن دختری نداری

من میگم هر موقع خواستی میتونیم همدیگرو ببینیم بخاطر حق مادری که به گردنم داری اما من هیچوقت با همسرت روبه رو نمیشم چون اذیت میشم از لحاظ روحی خییلی

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

فک کنم فقط همسن و سالای خودم منو بفهمنخانمایی ک سنشون بالاتره فقط میگن مامانت ازدواج کنهمن اصلا با ا ...

بنظر من و نظر شخصی من اینه چون بقیه تو شرایطش نیستن خیلی راحت میگن اوکی آره آره باید ازدواج کنه اون نقشه که ازدواج کنه اما کافیه فقط یک لحظه یک ثانیه خودشون رو بزارم جای تو ، چقدرررر می‌تونه سخت و عصبی کننده باشه قبول کردنش خیلیییی سخته من نمیگم مادر شما حق ازدواج نداره چرا داره اما تو چی ؟ روحیه و حال تو چی؟ شرایطط خیلی سخته امیدوارم زود به خوبی برات بگذره