2777
2789

آه و نفس عمیق میکشه وقتی بحث رفتن من ازین خونه میشه

متاسفانه پدر فوت شدن چند سال پیش😞

هفته بعدی میخوام سه روز برم اردو نیستم خونه🤗

بعد مامان میگه تو بری دانشگاه من تنهام و هر کسی باید بره دنبال زندگی خودش غیر مستقیم منظورش ازدواج خودشه 😉چون بارها راجب این موضوع حرف زده که تو ازدواج میکنی یروز ولی من باید به پای شما بسوزم و بسازم

خب شما میگید چیکار کنم من

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

بهش بگو خب مورد خوبی اومد توهم ازدواج کن ،حق طبیعیشه

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بگو خب مورد خوبی اومد توهم ازدواج کن ،حق طبیعیشه

اخه موردایی ک پیداشون شده متاهلن که قراره اگه مامانم موافقت کنه همسرشونو طلاق بدن 

قبلا هم تو جوونی خواستگار مامانم بودن عشق دیرینست

و من مخالفت کردم بشدت با این موضوع

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

بگو تو هم هرر وقت خواستی ازدواج کن .نمیشه که پاسوز هم بشین

خب شما درک نمیکنید

من الان نمیتونم بپذیرم این موضوعو و یه ادم جدید وارد زندگیمون بشه 

الان راحتیم ولی من اونجوری مطمئنم با مامانم سرد میشم 

از اینکه تا الان از حق بخاطر بچه هاش دست کشیده دستشو ببوسینبهش بگیر من رفتم دانشگاه شما هم ازدواج کن ...

منم اینو بهش گفتم

ولی گفتم ک ممکنه با اون فردی ک ازدواج کردی دوس نداشته باشم روبه رو بشم 

اینو میگم ناراحت میشه

وای بهش فکرم میکنم عصبی میشم

فک کنم فقط همسن و سالای خودم منو بفهمن

خانمایی ک سنشون بالاتره فقط میگن مامانت ازدواج کنه

من اصلا با این موضوع کنار نمیام 

اخه موردایی ک پیداشون شده متاهلن که قراره اگه مامانم موافقت کنه همسرشونو طلاق بدن قبلا هم تو جوونی خ ...

حق دارییی وایی نزاریااا مامانت قبول کنهه😑😑

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

من با نظر که میگن باید ازدواج کنه و فلان مخالفم 

بنظرم اولویت اول زنی که شوهرش مرده یا طلاق گرفته اول بچه هاشه اول باید تو فکر زندگی بچه هاش باشه بعد خودش 

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...خدايا يكارى كن مجبور شم به همه شيرينى بدم.

وا چه معنی داره بخوان اونا زن شونو طلاق بدن که با مادرت ازدواج کنن متقاعدش کن بدردش نمیخورن

از زنشون خوششون نمیاد

بعدشم میگم ک عشق دیرینست

من خودم مخالفم اما خب چه کاری از من ساختست

از زنشون خوششون نمیادبعدشم میگم ک عشق دیرینستمن خودم مخالفم اما خب چه کاری از من ساختست

جلوش وایسا اصلاااااا نذار ازدواج کنه چه معنی داره ازدواج کنه دستش و بند کن خیاطی و هر کاری انجام بده حواسش پرت بشه عزیزم بنظرم ازدواج بعد مرگ همسر یه نوع خیانت محسوب میشه روح اون خدابیامرز که هست جسمش زیر خاکه